Jujuna, kaavapaketti: Lovely Curves - Women´s dress 32-56
Jujuna, kaavapaketti: Lovely Curves - Women´s dress 32-56
Jujuna, kaavapaketti: Lovely Curves - Women´s dress 32-56
Jujuna, kaavapaketti: Lovely Curves - Women´s dress 32-56
Jujuna, kaavapaketti: Lovely Curves - Women´s dress 32-56

Jujuna, kaavapaketti: Lovely Curves - Women´s dress 32-56

24,90 €
sis. 24 % ALV
Saatavuus 1 kpl
Toimitus 1-4 arkipäivää

Älä muuta vartaloasi, muuta kaavaa! Mekkokaavan mukana kuvalliset ompelu- ja kaavan muokkaus ohjeet.

Lovely Curves naisten mekkokaavat ovat pitkän ja hartaan pohdinnan lopputulos rintaville ja/tai leveä lanteisille naisille. Tässä kaavassa on huomioitu rintavien ihmisten vaatimukset sekä pyritty ratkaisemaan ne suurimmat ongelmakohdat. Kaavojen erityinen piirre löytyy kolmesta eri kokoisesta etukappaleesta, jotka ovat erotettu A-, B- ja C-kirjaimilla. Etukappaleiden erot löytyvät rinnanympäryksen kohdalta. Rinnoille on enemmän tilaa, vaikka kaava pysyy muutoin lähes samanlaisena. Lovely Curves naisten mekkokaavoilla voit tehdä kauniin napillisen-, hihallisen tai hihattoman version.

Malliksi on valittu klassinen A-linjainen mekko, joka on rinnan kohdalta istuva ja laskeutuu väljästi vyötäröltä lantiolle. Malli sopii monelle vartalotyypille hyvin, muistutti muotosi kurvikasta tiimalasia, pyöreää omenaa/päärynää tai leveä harteista y-vartaloa. Naisten mekoissa on wieniläisleikkaus, joka kulkee olalta aina helmaan asti. Tämän leikkauksen avulla saat muokattua kaavaa helpommin. Voit lisätä tai poistaa senttejä vyötäröltä, lantiolta, rinnan ylä tai alapuolelta. Pääset käsiksi juuri niihin kohtiin, joissa omat haasteesi kaavojen kanssa on, koskematta kädentielle tai hihaan. Kaavoihin on merkitty vyötärön-, ylä- ja alalantion linjat. Ohjeiden avulla saat mitoitettua nämä kohdat juuri sinun vartalollesi sopivaksi.

Materiaaliksi Lovely Curves naisten mekkokaavoihin sopii kudottu (joustamaton) puuvilla, pellava sekä viskoosi. Kankaan suositeltu neliöpaino 120-200 g. Mallikuvien mekoissa on käytetty palttinasidoksista puuvillaa sekä ohutta farkkukangasta. Kaavat on kaavoitettu ja sarjottu oman mittataulukon mukaan, jonka löydät tältä sivulta ”Lisää ostoskoriin” napin alapuolelta. Kokoina kaavoissa tutut 32-56. Kaavan mukana toimitetaan kuvalliset ompelu- ja kaavan muokkaus ohjeet. Ohje on painettu neliväripainatuksella vihkomuotoon.Mallin päällä koko 42B (mallin ry: 99 cm, vy 78 cm ja ly 105 cm).

Paperikaava – info:

Paketti sisältää: kolme valmiiksi tulostettua isoa musta-valkoista kaava-arkkia + kuvalliset ompeluohjeet. Kaava-arkkia ei tarvitse koota ja teipata


Kaavoja suositellaan jo aiemmin ompelua harrastaneille ja perusasiat osaaville.

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön. Kopioiminen ja jakaminen kielletty. 


Kuvat ja tekstit: Jujuna

Nopea toimitus Pakkaamme verkkokauppatilauksia joka arkipäivä.
Maksutavat Verkkopankit, luottokortit, lasku, osamaksu tai MobilePay.
Toimitustavat Schenker 4,90€. Posti 6,90€. Ilmainen toimitus yli 100€:n tilauksiin Schenker noutopistelähetyksenä.
Nouto myymälästä Myymälämme on avoinna arkisin 11-18 ja lauantaisin klo 10-15.

Saatat pitää myös näistä

Suosituimmat tuotteemme