Silityskalvo: Nukkapintainen, beige (Pro Flock)

Silityskalvo: Nukkapintainen, beige (Pro Flock)
Silityskalvo: Nukkapintainen, beige (Pro Flock)
Tuotetta rajoitettu erä.
7,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa

Pehmoinen kevyt nukka / mokkapintainen silityskalvo leikkureille tai leikattavaksi saksilla sellaisenaan. Silityskalvo kiinnitetään kankaalle silitysraudalla tai lämpöprässillä.

Kalvon pinta on hyvin matalaa karvaa ja sen päällä on silitystä kestävä kalvo.

Arkin koko on noin 50x33cm.


Ohjeet silityskalvon käyttöön:

Silityskalvo kiinnitetään silitystä kestävään kankaaseen tai muuhun materiaaliin silitysraudalla tai lämpöprässillä. Ennen kalvon kiinnittämistä tulee aina varmistaa materiaalin silityksen kestävyys. Suosittelemme ensiksi aina kokeilupalan kiinnisilittämistä huomaamattomaan paikkaan.

Kiinnitysohjeet:

  • Varmista materiaalin lämmön/silityksen kestävyys ja tee tarvittaessa koesilitys huomaamattomaan kohtaan.
  • Leikkaa saksilla tai leikkurilla arkista haluttu kuvio ja aseta kuvio läpinäkyvä kalvo ylöspäin haluttuun kohtaan kiinnitettävää kangasta.
  • Paina silitysraudalla läpinäkyvän kalvon läpi kuviota vasten kangasta tasaista lämmön kestävää alustaa vasten. Ei saa käyttää höyrytoimintoa tai liikuttaa rautaa edestakaisin.  Toista painamista 10-15 sekunttia 170 asteisella raudalla. Poista läpinäkyvä kalvo varovasti jäähtyneenä.
  • Tarkista kuvion reunojen riittävä kiinnittyminen ja toista silitys tarvittaessa ainoastaan kalvon läpi silittäen. Kalvon sijasta voi käyttää myös leivinpaperia. Kalvo on riittävän tiukasti kiinni kankaassa, kun kankaan kudos näkyy aavistuksen silityskalvon pinnassa ja kalvo on sulanut kiinni kankaaseen.
  • Kalvo kestää pesukonepesua oikein kiinnitettynä. Reunoista irronnut kalvo on mahdollista kiinnittää uudelleen silittämällä.
  • Huomioi eri silitysrautojen lämpötilat!
  • Emme vastaa väärin kiinnitetyistä silityskalvoista tai niiden aiheuttamista välillisistä vahingoista.

Pesu maksimissaan 60 asteessa nurinpäin käännettynä. Ei suositella kuivausrummun käyttöä.