Kimmi, luomupuuvillatrikoo: Frogs, sininen

Kimmi, luomupuuvillatrikoo: Frogs, sininen
Kimmi, luomupuuvillatrikoo: Frogs, sininen Kimmi, luomupuuvillatrikoo: Frogs, sininen Kimmi, luomupuuvillatrikoo: Frogs, sininen

GOTS sertifioitu luomupuuvilla

Tuotetta rajoitettu erä.
2,49 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 3 - 7 työpäivää

Huom! Tämä ihanuus on hieman myöhässä ja vielä matkalla meille. Voit kuitenkin tehdä jo tilauksen. Toimitamme koko tilauksesi sinulle heti kangaskuorman saavuttua. Kuorman pitäisi saapua meille viikolla 24.

Valitettavasti tilaukseen ei ole mahdollista tehdä muutoksia, sillä ne pakataan muilta osin heti odottamaan saapuvia kankaita. Halutessasi tehdä lisätilauksen, olethan yhteydessä meihin vastaamalla tilausvahvistukseesi. Saat meiltä Matkahuollon seurantakoodin tilauksesi lähtiessä matkaan.


Joustava ja sileäpintainen luomupuuvillatrikoo. Valmistettu pitkäkuituisesta ja laadukkaasta puuvillasta, joten kankaan pinta on erityisen sileä. Joustaa hyvin korkean elastaanipitoisuuden ansiosta. Kangas on painettu valkoiselle pohjalle.

Materiaali: 90% puuvilla ja 10% elastaani

Leveys: noin 155cm
Paino: noin 230g/m

Pesu- ja hoito-ohjeet: Pesu 40 asteessa. Ei suositella rumpukuivausta. 

Valmistettu Euroopassa.

Kuosin suunnittelu: Elin Aarenstrup


Kangas toimitetaan määrämittaan leikattuna:
Tilausyksikkö on 10 cm. 
1 kpl = 10 cm, 5 kpl = 50 cm
ja 10 kpl = 1 m. 

Minimitilausmäärä kankaille on 40cm eli 4kpl. Kankaan todellinen varastomäärä on aina verkkokaupan saldoa suurempi. Olethan tarvittaessa yhteydessä meihin.