Nuppu Print Company: Nuppunen 2 - Satumaailmoja työhuoneella

Nuppu Print Company: Nuppunen 2 - Satumaailmoja työhuoneella
Nuppu Print Company: Nuppunen 2 - Satumaailmoja työhuoneella Nuppu Print Company: Nuppunen 2 - Satumaailmoja työhuoneella Nuppu Print Company: Nuppunen 2 - Satumaailmoja työhuoneella Nuppu Print Company: Nuppunen 2 - Satumaailmoja työhuoneella Nuppu Print Company: Nuppunen 2 - Satumaailmoja työhuoneella Nuppu Print Company: Nuppunen 2 - Satumaailmoja työhuoneella
Tuotetta rajoitettu erä.
32,90 €
Sisältää alv. 10.00 %
Saatavuus Varastossa

Nuppunen - satumaailmoja työhuoneella on Nupun kirjasarjan toinen osa. Tällä kertaa Nuppusessa ollaan työhuoneella, jossa valmistuu muun muassa kaikenlaista ihan pienen pientä: nimittäin kaikenlaista ihanaa nukkekotiin!

Kirjan ohjeilla voit valmistaa nukkekotiin vaikka pionikimpun tai sohvan, mutta myös monenlaisia säilyttimiä työhuoneen käsityötarvikkeille. Mukana on esimerkiksi sydämenmallinen saksikotelo, nerokas puikkokotelo sekä ihana lankakori. Emme ole unohtaneet myöskään työhuoneelta lähtemistä, ja kirjan ohjeilla valmistuukin myös monta ihanaa tarvikepussukkaa ja laukkua.

Toisenlaisia satumaailmoja valmistuu Sadun työhuoneella - nimittäin Nupun kuoseja! Ohjeiden lomassa kerrotaan tarinat Nupun kuosien takana.

Kirjan nukkekotiohjeet on laatinut Maria Malmström ja laukku- ja säilytinohjeet Kaisa Lumikoivu, Heljä Reponen ja Outi Lähetkangas.

Kirjan herkulliset kuvat on ottanut Päivi Ryhtä.

Nuppusen kaavat ja ohjeet on tarkoitettu vain yksityiseen käyttöön.

Koko: 200 x 255 mm

112 sivua

1 kaava-arkki

Julkaisupäivä 18.11.2019

ISBN 978-952-69360-0-0

Painetaan Virossa.