Nuppu Print Company: Nuppunen - Mekkoja ja unelmia

Nuppu Print Company: Nuppunen - Mekkoja ja unelmia
Nuppu Print Company: Nuppunen - Mekkoja ja unelmia Nuppu Print Company: Nuppunen - Mekkoja ja unelmia Nuppu Print Company: Nuppunen - Mekkoja ja unelmia Nuppu Print Company: Nuppunen - Mekkoja ja unelmia Nuppu Print Company: Nuppunen - Mekkoja ja unelmia Nuppu Print Company: Nuppunen - Mekkoja ja unelmia
Tuotetta rajoitettu erä.
32,90 €
Sisältää alv. 10.00 %
Saatavuus Varastossa

Nuppunen - mekkoja ja unelmia aloittaa Nupun uuden ihanan kirjasarjan, jossa jaamme parhaat ideamme ja ompelukaavamme! Pyysimme tämän ensimmäisen kaavakirjan mekkojen malleiksi naisia, jotka ovat kaikki olleet jollain tavalla osallisina Nupun tarinassa ja jotka ovat kaikki toteuttaneet omia unelmiaan eri tavoin. Pääset lukemaan myös heidän poluistaan!

Kirjasta löytyy kaavat kuuteen erilaiseen naisten mekkoon, joista yksi on suunniteltu joustocollegelle ja yksi joustamattomalle puuvillalle, muut trikoolle. Lisäksi mukana on kaavat tyttöjen liivitaskumekkoon ja joustocollegetunikaan sekä leggareihin tytöille ja naisille. Kaavat ovat samoja kuin Nupun messuvaatteissa ja Nupun mekkomallistossa - vihdoinkin saat ne itsellesi! Mukana on muun muassa paljon kysytty vesiputouspääntiemekko Kiuru sekä kuminauhahelmainen Peippo.

Kaavoissa on naisten koot 34-48, lasten kaavoissa mekko ja leggarit 50/56-146/152 ja tunika 74/80-146/152.

Nuppusen kaavat on tarkoitettu vain yksityiseen käyttöön.

Kirjan kuvat: Emilia Ikäheimo

Koko: 200 x 255 mm

112 sivua

2 kaava-arkkia

ISBN 978-952-94-1894-7

Julkaisupäivä 10.6.2019

Painettu Keuruulla Otavan Kirjapainossa.