Jujuna, kaavapaketti: Naisten-jumpsuit 32-56

Jujuna, kaavapaketti: Naisten-jumpsuit 32-56
Jujuna, kaavapaketti: Naisten-jumpsuit 32-56 Jujuna, kaavapaketti: Naisten-jumpsuit 32-56 Jujuna, kaavapaketti: Naisten-jumpsuit 32-56 Jujuna, kaavapaketti: Naisten-jumpsuit 32-56
19,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 3 - 7 työpäivää

Naisten jumpsuit haalari on tehty joustocollegesta ja se mukavan väljä. Hihansuissa ja lahkeissa resorit, jotka voi tehdä samasta kankaasta kuin jumpsuitin tai käyttää resoria. Haalarin sivusaumoissa on taskut, johon saat kätevästi tärkeimmät tavarasi.

Kaavasta löytyy koot 32-56. Paketti sisältää kaavat ja ohjeet vinoketjulliselle jumpsuitille (Don´t Grow Up!) sekä suoralla olevalle jumpsuitille (Not Today!). Suositeltu kangas: puuvilla-elastaani joustocollege (94 % puuvilla/6 % elastaani). Neliöpaino n. 240 g. 

Kaavapaketin mallit:

Dont´t Grow Up! = Väljä jumpsuit haalari, jossa vetoketju kulkee vinosti haarasta kohti toista olkaa. Malli on mukavan rento, siinä on taskut sekä kietaisumallinen huppu. Hihansuissa ja lahkeissa resorit. Malli on huoliteltu sisäpuolelta alavaroilla.

Not Today! = Väljä jumpsuit haalari, jossa keskellä edessä vetoketju. Malli on mukavan rento, siinä on taskut sekä huppu. Hihansuissa ja lahkeissa resorit. Malli on huoliteltu sisäpuolelta alavaroilla.

Kaavoja suositellaan jo aiemmin ompelua harrastaneille ja perusasiat osaaville.

Kaava on tarkoitettu yksityiskäyttöön. Kopioiminen ja jakaminen kielletty. 


Kuvat: Jujuna