Hellin: Pony Braid Mulesingvapaa luomumerinovillafleece, musta

Hellin: Pony Braid Mulesingvapaa luomumerinovillafleece, musta
Hellin: Pony Braid Mulesingvapaa luomumerinovillafleece, musta Hellin: Pony Braid Mulesingvapaa luomumerinovillafleece, musta

Öko-Tex sertifiotu ja mulesingvapaa

Tuotetta rajoitettu erä.
4,29 €
Sisältää alv. 24.00 %
Tuote on tilapäisesti loppunut.
Saatavuus Loppu
Toimitusaika 3 - 7 työpäivää

Kuosiin kudottu 100% merinovillaneulos, joka on harjattu molemmin puolin pehmeän pörröiseksi. Kevyt, joustava, lämmin ja ekologinen vaihtoehto polyesterfleecelle.

Reunat voi jättää raakareunoiksi, joten kangas sopii vaikka sellaisenaan torkkupeitoksi!


Materiaali: 100% merinovilla

Leveys: noin 125cm
Paino: noin 225g/m


Valmistettu Euroopassa.

Suunnittelu: Hellin Oy

Villa Pesu- ja hoito-ohjeet: 

Villa puhdistaa itse itseään, kun villan luontainen lanoliini reagoi ilman hapen kanssa. Villalle riittää yleensä tuuletus. Villa on myös likaa hylkivää, mutta mahdolliset tahrat voi puhdistaa paikallisesti. Kun haluat pestä villavaatteen, käytä pesukoneen villa- tai käsinpesuohjelmaa, kuosittele vaate kosteana ja kuivaa tasossa venymisen välttämiseksi.
Käytä villan- ja silkinpesuaihetta, ja säilyttääksesi villan hyvät ominaisuudet, lorauta huuhteluainelokeroon pieni määrä villanhoitoainetta (lanoliinia).

Villafleece säilyttää pehmeän pörröisyytensä pesussa.

Tuotettu Tanskassa. Villa tulee Mounthesse-luomutilalta Australiasta, jolla on mm. GOTS, Öko-TEX, IVN Best, EU eco flower ja ISO 14001 -sertifikaatit ja joka on Bluesign standardin mukainen.


Kangas toimitetaan määrämittaan leikattuna:
Tilausyksikkö on 10cm.
1 kpl = 10 cm, 5 kpl = 50 cm
ja 10 kpl = 1 m.

Minimitilausmäärä kankaille on 40cm eli 4kpl. Kankaan todellinen varastomäärä on aina verkkokaupan saldoa suurempi. Olethan tarvittaessa yhteydessä meihin.