Gütermann: HT2 -tekstiililiima

Gütermann: HT2 -tekstiililiima
Gütermann: HT2 -tekstiililiima
Tuotetta rajoitettu erä.
6,20 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 3 - 7 työpäivää

Gütermann HT2 -tekstiililiima liimaa kangasta, neulosta, nahkaa ja PVC-muovia.  

Pakkauskoko 30 g. 

Pesuohje: 40 asteen vesipesu, silitys kahdella pisteellä. 

 

Käyttöohjeet: Lisää liimaa yhdelle pinnalle, anna kuivua 7 minuuttia. Yhdistä osat toisiinsa ja silitä kankaan mukaan 5-10 sekuntia. 

Ohuilla ja joustavilla kankailla suositellaan 5minuutin välikuivumisaikaa. Paksuilla ja jäykillä materiaaleilla 15 minuutin välikuivumisaikaa liimaa lisättynä kummallekin pinnalle. 

Liimauksen poistaminen: Liuota liima asetonilla. Asetonia käyttäessäsi tarkista kankaan värinpitävyys kokeilemalla huomaamattomaan kohtaan. Ei sovellu asetaatille, päällystetyille kankaille tai styroksille.

 

VAROITUS: Helposti syttyvä neste ja höyry. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Saattaa aiheuttaa uneliaisuutta ja huimausta. Säilytä lasten ulottumattomissa. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Tulipalon sattuessa käytä sammuttamiseen kuivasammutusainetta. Varastoi paikassa, jossa on hyvä ilmanvaihto. Säilytä tiiviisti suljettuna viileässä paikassa. Varastoi sisältö/pakkaus kaikkien hävittämistä koskevien paikallisten, alueellisten, kansallisten ja kansainvälisten lakien mukaisesti. Toistuva altistus voi aiheuttaa ihon kuivumista tai halkeilua. Sisältää: bisfenoli-A-epikloorihydriini, reaktiotuote, epoksihartsi (keskimääräinen molekyylipaino <= 700). Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Etyyliasetaatti, butanoli.