Gütermann: HT2 -tekstiililiima

Gütermann: HT2 -tekstiililiima

6,20 €
sis. 24 % ALV
Saatavuus 8 kpl
Toimitus 1-4 arkipäivää

Gütermann HT2 -tekstiililiima liimaa kangasta, neulosta, nahkaa ja PVC-muovia.  

Pakkauskoko 30 g. 

Pesuohje: 40 asteen vesipesu, silitys kahdella pisteellä. 

 

Käyttöohjeet: Lisää liimaa yhdelle pinnalle, anna kuivua 15minuuttia. Yhdistä osat toisiinsa ja silitä tarvittaessa kankaan mukaan 5-10 sekuntia. 

Ohuilla ja joustavilla kankailla suositellaan 5minuutin välikuivumisaikaa. Paksuilla ja jäykillä materiaaleilla 15 minuutin välikuivumisaikaa liimaa lisättynä kummallekin pinnalle. 

Liimauksen poistaminen: Liuota liima asetonilla. Asetonia käyttäessäsi tarkista kankaan värinpitävyys kokeilemalla huomaamattomaan kohtaan. Ei sovellu asetaatille, päällystetyille kankaille tai styroksille.

Englanninkielinen kuvallinen käyttöohje liitteenä. Huom! kuvassa pienempi pakkauskoko.

 

VAROITUS: Helposti syttyvä neste ja höyry. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Saattaa aiheuttaa uneliaisuutta ja huimausta. Säilytä lasten ulottumattomissa. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Tulipalon sattuessa käytä sammuttamiseen kuivasammutusainetta. Varastoi paikassa, jossa on hyvä ilmanvaihto. Säilytä tiiviisti suljettuna viileässä paikassa. Varastoi sisältö/pakkaus kaikkien hävittämistä koskevien paikallisten, alueellisten, kansallisten ja kansainvälisten lakien mukaisesti. Toistuva altistus voi aiheuttaa ihon kuivumista tai halkeilua. Sisältää: bisfenoli-A-epikloorihydriini, reaktiotuote, epoksihartsi (keskimääräinen molekyylipaino <= 700). Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Etyyliasetaatti, butanoli.

Mallinumero: 613608
Tuotenumero: 4029394302114
Nopea toimitus Pakkaamme verkkokauppatilauksia joka arkipäivä.
Maksutavat Verkkopankit, luottokortit, lasku, osamaksu tai MobilePay.
Toimitustavat Schenker 4,90€. Posti 6,90€. Ilmainen toimitus yli 100€:n tilauksiin Schenker noutopistelähetyksenä.
Nouto myymälästä Myymälämme on avoinna arkisin 11-18 ja lauantaisin klo 10-15.

Saatat pitää myös näistä

Suosituimmat tuotteemme