Vaippakakku omavalintaisilla nauhoilla ja asusteilla

Vaippakakku omavalintaisilla nauhoilla ja asusteilla
Vaippakakku omavalintaisilla nauhoilla ja asusteilla Vaippakakku omavalintaisilla nauhoilla ja asusteilla Vaippakakku omavalintaisilla nauhoilla ja asusteilla Vaippakakku omavalintaisilla nauhoilla ja asusteilla Vaippakakku omavalintaisilla nauhoilla ja asusteilla

Tuote valmistetaan tilauksesta, joten huomioithan toimitusajan tilausta tehdessäsi.

69,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 5 - 10 työpäivää

Kolmikerroksinen vaippakakku on näyttävä ja ennen kaikkea hyödyllinen lahja baby shower -juhliin, vauvajuhliin tai vauvalahjaksi. 

Kimmi vaippakakku sisältää noin 60 pehmoista Pampers Newborn 2 vaippaa, hopeisen aluslautasen, solmimisnauhat/rusetit sekä tumput ja tossut vastasyntyneelle. Kokonaisuus on pakattu kauniisti biohajoavaan sellofaaniin. (Kimmi vaippakakku on kuvan nro 1. (kuvassa harmaat nauhat ja harmaa tähtikuvioidut asusteet) mallinen kakku.  Pyydäthän tarjouksen aina erikseen muista yksilöllisesti valmistettavista vaippakakuista.)

Satiininauhat: Valkoinen, hopea, kulta, harmaa, tummanharmaa, keltainen, vaaleanpunainen, vaaleansininen, musta ja minttu. (Toisena nauhavärinä korostaaksemme nauhoja käytämme valkoista, jos asiakas ei muuta toivetta esitä.)

Asusteet: Asusteet voidaan valmistaa kaikista myynnissä olevista trikookankaistamme. Paras ja kaunein lopputulos pikkuriikkisiin asusteisiin saadaan käyttämällä mahdollisimman pienikuvioisia kankaita. Valitsemme asusteisiin parhaiten sopivan resorivärin. 


Kun tilaat tuotteen:  Kirjoita tilauksen yhteyteen valitsemasi satiininauha(t) sekä valitsemasi trikookangas asusteisiin. 


Toimitus ainoastaan Matkahuollon noutopisteisiin, ei paketin suuresta koosta johtuen Matkahuollon pakettiautomaatteihin. Teemme tarvittaessa siirron lähimpään noutopisteeseen.


Vaippakakuissa vain mielikuvitus on rajana. Valmistamme tilauksesta myös esimerkiksi todella suuria ja näyttäviä vaippakakkuja, fantasiakakkuja, kakkuja vanhempien harrastuksiin tai mielenkiinnonkohteisiin liittyen, koristeellisempia kakkuja ja kakkuja toivomillasi koristeilla. Vaippakakut on mahdollista valmistaa myös toivomastasi vaippamerkistä sekä vaippakoosta. Olethan yhteydessä meihin.