Vaunuverho omavalintaisilla kankailla

Vaunuverho omavalintaisilla kankailla
Vaunuverho omavalintaisilla kankailla Vaunuverho omavalintaisilla kankailla Vaunuverho omavalintaisilla kankailla Vaunuverho omavalintaisilla kankailla Vaunuverho omavalintaisilla kankailla Vaunuverho omavalintaisilla kankailla

Tuote valmistetaan tilauksesta, joten huomioithan toimitusajan tilausta tehdessäsi.

30,50 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 5 - 10 työpäivää

Kimmi vaunuverho suojaa pikkuista auringolta, tuulelta ja paukkupakkaselta. Vaunuverho on myös näyttävä yksityiskohta vaunuja koristamaan. 

Kaksinkertaisesta puuvillasta valmistettuja vaunuverhoja saa tilauksesta omavalintaisilla kankailla ja vaunujen mitoilla. Yleismallin koko on leveys 46cm x korkeus 45cm. 

Vaunuverho on mahdollista tehdä kaikista varaston puuvillakangasvaihtoehdoista valkoisella tai mustalla reunanauhalla ja yksivärisellä taustapuolella. Halutessasi vaunuverhoon on mahdollista tehdä myös painokuva. Painokuvat ovat Kimmin omaa tuotantoa ja ne on valmistettu polyuretaanikalvosta, jotka eivät sisällä ftalaatteja.  

Puuvillakankaat löytyvät täältä. Tuote on valmistettu 100%:sta puuvillasta.


Kun tilaat tuotteen:  Kirjoita tilauksen yhteyteen valitsemasi kuviollinen tai yksivärinen kangas vaunuverhon etupuolelle sekä valitsemasi yksivärinen kangas vaunuverhon taustapuolelle. Kerro myös käytössä oleva vaunumalli (tai vaihtoehtoisesti vaunuverhon haluttu leveys x korkeus). Kerro myös mahdollisen painokuvan väri. 


Muistathan myös tarvittaessa tilata AddBaby kiinnitysrenkaat 5kpl vaunuverhon kiinnittämiseen!


Huom! Huolehdithan vaunukopan sisäpuolen riittävästä ilmanvaihdosta.