Noudattamalla tuotekohtaisia pesu- ja hoito-ohjeita tuote pysyy pidempään hyvänä ja kauniina. 


Kankaat:

Yleisohjeena esipesu pesukoneessa 60 asteessa ja jatkossa hienopesu 40 asteessa. (Poikkeuksena digipainetut trikoot, joille suosittelemme esipesua 40 asteessa.) Kankaille, varsinkaan neulotuille kankaille, kuten trikoille ja joustocollegeille emme suosittele kuivausrummun eikä huuhteluaineen käyttöä. Kankaat tulee pestä lajiteltuina väreittäin ja kuviollisille kankailla suosittelemme käyttämään esipesussa värinkerääjäliinoja. Kutistuvuus on kankaasta riippuen 4-10%. 

Tarkemmat pesu- ja hoito-ohjeet saatavissa tuotekohtaisesti verkkokaupassa tai sähköpostitse sara@kimmi.fi.


Unipesät:

Tuulettaminen säännöllisesti auttaa pitämään unipesän raikkaana. Erillinen petauspatja vähentää unipesän pesutarvetta. Unipesä on kuin tyyny - se kestää pesuja, mutta vaatii pesun jälkeen hieman möyhintää ja kuosittelua. Suosittelemme käsinpesua. Koneessa pestäesssä max. lämpötila 40 astetta ja hellävarainen linkous. Käytettävä 1/3 pesuainemäärästä. Solmut solmimisnauhoissa estävät nauhojen pääsyn nauhakujaan. Kuosittelu muotoonsa pesun jälkeen kosteana. Silitys kevyesti tarvittaessa yhdellä pisteellä. Suositellaan käyttämään värinkerääjäliinoja, jos on mahdollista, että kankaat värjäävät toisiaan. 


Makuu- ja lämpöpussit:

Pesukoneessa 40 asteessa kevyellä linkouksella. Suositellaan käyttämään 1/2 pesuainemäärästä sekä värinkerääjäliinoja, jos on mahdollista, että kankaat värjäävät toisiaan. Kuosittelu muotoonsa pesun jälkeen kosteana. Silitys tarvittaessa hellästi yhdellä pisteellä. 


Unipesän petauspatjat:

Pesukoneessa muun pyykin joukossa 40 asteessa normaalilla linkouksella. Silitys tarvittaessa yhdellä pisteellä kevyesti. Suositellaan käyttämään värinkerääjäliinoja, jos on mahdollista, että kankaat värjäävät toisiaan. 


Päiväpeitteet, makuuaslustat ja reunapehmusteet:

Pesukoneessa 40 asteessa kevyellä linkouksella. Suositellaan käyttämään 1/2 pesuainemäärästä sekä värinkerääjäliinoja, jos on mahdollista, että kankaat värjäävät toisiaan. Kuosittelu muotoonsa pesun jälkeen kosteana. Ei suositella kuivausrumpua. Silitys tarvittaessa hellästi kahdella pisteellä. 


Asusteet: 

Pesukoneessa 40 asteessa normaalilla linkouksella. Silitys tarvittaessa kahdella pisteellä. Suositellaan käyttämään värinkerääjäliinoja, jos on mahdollista, että kankaat värjäävät toisiaan. 


Vaunuverhot:

Pesukoneessa 40 asteessa normaalilla linkouksella. Silitys tarvittaessa kahdella pisteellä. Varottava polttamasta aplikointikuvioiden ompeleita liian kuumalla silitysraudalla. Suositellaan käyttämään värinkerääjäliinoja, jos on mahdollista, että kankaat värjäävät toisiaan.