Maksutavat

Kimmi verkkokaupassa tehty tilaus on mahdollista maksaa turvallisesti kaikkien suomalaisten verkkopankkien kautta, Visa-, Visa Electron- Business Eurocard- ja Mastercard-korteilla tai noutaessa käteisellä ja yleisimmillä maksukorteilla. Maksun voi suorittaa myös Collector tai Mash lasku- ja osamaksupalvelun kautta. 

Valittuanne maksutavan ja siirtyessänne maksamaan tuotteet maksutapahtuma siirtyy valitsemanne pankin tai lasku- ja osamaksupalvelun järjestelmään. Palaathan maksun jälkeen vielä verkkokauppiaan sivulle. 

Maksun saajana verkkopankkipainikkeilla maksaessa tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy. Checkout Finland Oy (y-tunnus 2196606-6) välittää maksun edelleen verkkokauppiaalle. 

Collector on Collector Bank AB:n tarjoama lasku- ja osamaksupalvelu kaikille yli 20-vuotiaille. Collector Bank tarjoaa kulutonta maksuaikaa seuraavan kuukauden loppuun tai osamaksun valitsemissasi erissä. Lisätietoja palvelusta sekä ehdot Collectorin käytöstä löytyvät täältä.

Mash on Mash Finance Oyj tarjoama lasku- ja osamaksupalvelu kaikille yli 20-vuotiaille. Mash tarjoaa kulutonta ja korotonta maksuaikaa 45 päivää tai osamaksun valitsemissasi erissä. Lisätietoja palvelusta sekä ehdot Mashin käytöstä löytyvät täältä.


Toimitustavat

Tuotteet toimitetaan tuotteesta riippuen postitse kirjeenä tai Matkahuollon Lähellä-pakettina lähimpään Matkahuoltoon, Siwaan, Valintataloon tai muuhun asiakkaan valitsemaan Matkahuollon Pakettipisteeseen. 

Pienet alle 25 x 35 x 3 cm ja alle 250g painavat tuotteet, kuten yksi vaunuverho toimitamme kirjeenä. Tätä suuremmat ja painavammat tuotteet sekä kaikki kankaat toimitamme aina matkahuollon Lähellä-pakettina. 

Matkahuollon Lähellä-pakettina lähetettävistä tilauksista lähetetään seurantatunnus annettuun sähköpostiosoitteeseen paketin lähtiessä matkaan. Paketin saapumisesta noutopisteeseen ilmoitetaan tekstiviestilllä. 

Lisätilaus on mahdollista valitsemalla toimitustavaksi "Lisäys edelliseen tilaukseen", mikäli tilausta ei ole vielä toimitettu kuljetetusyhtiön kuljetettavaksi. "Lisätieto tilaukseen" kohtaan tulee kirjoittaa tilausnumero, johon lisätilaus yhdistetään. Emme palauta jo mahdollisesti maksettuja toimituskuluja tilauksien summan ylittäessä 100 euroa.

Toimituskulut ovat kirjeelle 3,50€ ja Lähellä-paketille 5,90€.

Lahjakortit toimitamme aina veloituksetta pdf-tiedostona sähköpostiin tai kirjeenä Postitse.

Ilmainen toimitus yli 100 euron ostoksista!

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut sekä alv.24%.

Tilauksen voi myös noutaa Myymälästämme osoitteesta Vanha Pornaistentie 9H, Mäntsälä.