Maksutavat

Kimmi verkkokaupassa tehty tilaus on mahdollista maksaa kaikkien suomalaisten verkkopankkien kautta, Visa-, Visa Electron- Business Eurocard- ja Mastercard-korteilla. Maksun voi suorittaa myös Collector lasku- ja osamaksupalvelun sekä MobilePay maksusovelluksen kautta. 

Valittuanne maksutavan ja siirtyessänne maksamaan tuotteet maksutapahtuma siirtyy valitsemanne pankin, maksusovelluksen tai lasku- ja osamaksupalvelun järjestelmään. Palaathan maksun jälkeen vielä verkkokauppiaan sivulle. 

Maksun saajana verkkopankkipainikkeilla maksaessa tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy. Checkout Finland Oy (y-tunnus 2196606-6) välittää maksun edelleen verkkokauppiaalle. 

Collector on Collector Bank AB:n tarjoama lasku- ja osamaksupalvelu kaikille yli 20-vuotiaille. Collector Bank tarjoaa kulutonta maksuaikaa seuraavan kuukauden loppuun tai osamaksun valitsemissasi erissä. Lisätietoja palvelusta sekä ehdot Collectorin käytöstä löytyvät täältä.


Toimitustavat

DB Schenker - Noutopistelähetys - 4,90€

Matkahuollon Lähellä-paketti pakettipisteisiin - 5,90€

Matkahuollon Kotijakeluna asiakkaan ovelle - 15,90€

Asiakkaalle lähetetään seurantatunnus tilausvahvistuksen mukana kun käsittelemme tilausta. Paketin saapumisesta noutopisteeseen ilmoitetaan tekstiviestillä. Kotiovelle kuljetettavista paketeista jakelu soittaa vastaanottajalle ja sopii toimitusajankohdan. 

Lahjakortti tulee automaattisesti pdf-tiedostona heti oston jälkeen annettuun sähköpostiosoitteeseen.

Lisätilaus samaan lähetykseen on mahdollista, mutta olethan tällöin aina meihin yhteydessä ennen tilaustasi puhelimitse tai sähköpostitse. 


Ilmainen yli 100 euron ostoksista!


Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut sekä alv.24%.

Verkkokauppatilausten nouto Myymälästämme tapahtuu valitsemalla verkkokaupan kassalta toimitustavaksi "nouto".