Maksutavat

Kimmi verkkokaupassa tehty tilaus on mahdollista maksaa turvallisesti kaikkien suomalaisten verkkopankkien kautta, Visa-, Visa Electron- Business Eurocard- ja Mastercard-korteilla. Maksun voi suorittaa myös Collector lasku- ja osamaksupalvelun kautta. 

Valittuanne maksutavan ja siirtyessänne maksamaan tuotteet maksutapahtuma siirtyy valitsemanne pankin tai lasku- ja osamaksupalvelun järjestelmään. Palaathan maksun jälkeen vielä verkkokauppiaan sivulle. 

Maksun saajana verkkopankkipainikkeilla maksaessa tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy. Checkout Finland Oy (y-tunnus 2196606-6) välittää maksun edelleen verkkokauppiaalle. 

Collector on Collector Bank AB:n tarjoama lasku- ja osamaksupalvelu kaikille yli 20-vuotiaille. Collector Bank tarjoaa kulutonta maksuaikaa seuraavan kuukauden loppuun tai osamaksun valitsemissasi erissä. Lisätietoja palvelusta sekä ehdot Collectorin käytöstä löytyvät täältä.


Toimitustavat

Tuotteet toimitetaan Matkahuollon Lähellä-pakettina lähimpään Matkahuoltoon, Siwaan, Valintataloon tai muuhun asiakkaan valitsemaan Matkahuollon Pakettipisteeseen. 

Matkahuollon Lähellä-pakettina lähetettävistä tilauksista lähetetään seurantatunnus annettuun sähköpostiosoitteeseen paketin lähtiessä matkaan. Paketin saapumisesta noutopisteeseen ilmoitetaan tekstiviestilllä. 

Lisätilaus on mahdollista valitsemalla toimitustavaksi "Lisäys edelliseen tilaukseen", mikäli tilausta ei ole vielä toimitettu kuljetetusyhtiön kuljetettavaksi. "Lisätieto tilaukseen" kohtaan tulee kirjoittaa tilausnumero, johon lisätilaus yhdistetään. Emme palauta jo mahdollisesti maksettuja toimituskuluja tilauksien summan ylittäessä 100 euroa.

Toimituskulut ovat Lähellä-paketille 5,90€.

Lahjakortti tulee automaattisesti pdf-tiedostona heti oston jälkeen annettuun sähköpostiosoitteeseen.


Ilmainen toimitus yli 100 euron ostoksista!

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut sekä alv.24%.

Tilauksen voi myös noutaa Myymälästämme aukioloaikoina osoitteesta Vanha Pornaistentie 9H, Mäntsälä. Noudettavat tilaukset ovat valmiina noudettavaksi pääasiassa tilausta seuraavana aukiolopäivänä. Emme ilmoita erikseen noudettavien tilausten valmistumisesta, joten varmistathan etukäteen jos olet noutamassa tilaustasi kiireellä seuraavana tai jopa samana päivänä, sillä ajoittain tilausten käsittelyssä saattaa olla ruuhkaa.