Maksu- ja toimitustavat

Maksutavat

Kimmi verkkokaupassa maksaminen on mahdollista kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeilla, Visa-, Visa Electron-, Business Eurocard- ja Mastercard-korteilla. Maksun voi suorittaa myös Walley lasku- ja osamaksupalvelun sekä MobilePay maksusovelluksen kautta.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle.  

Valittuanne maksutavan ja siirtyessänne maksamaan tuotteet maksutapahtuma siirtyy valitsemanne pankin, maksusovelluksen tai lasku- ja osamaksupalvelun järjestelmään. Palaathan maksun jälkeen vielä verkkokauppiaan sivulle. 

Maksun saajana verkkopankkipainikkeilla maksaessa tiliotteella näkyy Paytrail Oy. Paytrail Oyj (2122839-7) välittää maksun edelleen verkkokauppiaalle. 

Walley (entinen Collector) on lasku- ja osamaksupalvelu kaikille yli 20-vuotiaille. Walley tarjoaa kulutonta maksuaikaa seuraavan kuukauden loppuun tai osamaksun valitsemissasi erissä. Lisätietoja palvelusta sekä ehdot Walleyn käytöstä löytyvät täältä.


Toimitustavat

DB Schenker - Noutopistelähetys - 4,90€

Posti - Postipaketti - 6,90€

Posti - Kotijakelu - 14,90€

Nouto myymälästämme - ilmainen


Asiakkaalle lähetetään seurantatunnus tilausvahvistuksen mukana kun käsittelemme tilausta. Paketin saapumisesta noutopisteeseen ilmoitetaan tekstiviestillä. Kotiovelle kuljetettavista paketeista jakelu soittaa vastaanottajalle ja sopii toimitusajankohdan. 

Lahjakortti tulee automaattisesti heti oston jälkeen annettuun sähköpostiosoitteeseen.

Lisätilaus samaan lähetykseen on mahdollista, mutta olethan tällöin aina meihin yhteydessä ennen tilaustasi puhelimitse tai sähköpostitse. 

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut sekä alv.24%.


Ilmainen toimitus yli 100€:n ostoksille DB Schenker noutopistelähetyksenä!


Toimitusaika

Käsittelemme tilauksia joka ikinen arkiaamu ympäri vuoden. Pyrimme saamaan tilaukset matkaan viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä. Toimitusaika kuljetusyhtiöillä on noin 1-3 arkipäivää.