Maksutavat

Kimmi verkkokaupassa tehty tilaus on mahdollista maksaa turvallisesti kaikkien suomalaisten verkkopankkipainikkeiden kautta tai noutaessa käteisellä. Maksun voi suorittaa myös Collector lasku- ja osamaksupalvelun kautta. 

Valittuanne maksutavan ja siirtyessänne maksamaan tuotteet maksutapahtuma siirtyy valitsemanne pankin tai lasku- ja osamaksupalvelun järjestelmään. Palaathan maksun jälkeen vielä verkkokauppiaan sivulle. 

Maksun saajana verkkopankkipainikkeilla maksaessa tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy. Checkout Finland Oy (y-tunnus 2196606-6) välittää maksun edelleen verkkokauppiaalle. 

Collector on Collector Bank AB:n tarjoama lasku- ja osamaksupalvelu kaikille yli 20-vuotiaille. Collector Bank tarjoaa kulutonta maksuaikaa seuraavan kuukauden loppuun tai osamaksun valitsemissasi erissä. Lisätietoja palvelusta sekä ehdot Collectorin käytöstä löytyvät täältä.


Toimitustavat

Tuotteet toimitetaan tuotteesta riippuen postitse kirjeenä tai Matkahuollon Lähellä-pakettina lähimpään Matkahuoltoon, Siwaan, Valintataloon tai muuhun Matkahuollon Pakettipisteeseen. 

Pienet alle 25 x 35 x 3 cm ja alle 250g painavat tuotteet, kuten yksi vaunuverho toimitamme kirjeenä. Tätä suuremmat ja painavammat tuotteet sekä kaikki kankaat toimitamme aina matkahuollon Lähellä-pakettina. 

Matkahuollon Lähellä-pakettina lähetettävistä tilauksista lähetetään seurantatunnus annettuun sähköpostiosoitteeseen paketin lähtiessä matkaan. Paketin saapumisesta noutopisteeseen ilmoitetaan tekstiviestilllä. 

Toimituskulut ovat kirjeelle 3,50€ ja Lähellä-paketille 5,90€.

Lahjakortit toimitamme aina veloituksetta pdf-tiedostona sähköpostiin tai kirjeenä Postitse.

Ilmainen toimitus yli 100 euron ostoksista!

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut sekä alv.24%.

Tilauksen voi myös noutaa Myymälästämme osoitteesta Vanha Pornaistentie 9H, Mäntsälä.