Maksutavat

Kimmi verkkokaupassa tehty tilaus on mahdollista maksaa kaikkien suomalaisten verkkopankkien kautta, Visa-, Visa Electron- Business Eurocard- ja Mastercard-korteilla. Maksun voi suorittaa myös Collector lasku- ja osamaksupalvelun sekä MobilePay maksusovelluksen kautta. 

Valittuanne maksutavan ja siirtyessänne maksamaan tuotteet maksutapahtuma siirtyy valitsemanne pankin, maksusovelluksen tai lasku- ja osamaksupalvelun järjestelmään. Palaathan maksun jälkeen vielä verkkokauppiaan sivulle. 

Maksun saajana verkkopankkipainikkeilla maksaessa tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy. Checkout Finland Oy (y-tunnus 2196606-6) välittää maksun edelleen verkkokauppiaalle. 

Collector on Collector Bank AB:n tarjoama lasku- ja osamaksupalvelu kaikille yli 20-vuotiaille. Collector Bank tarjoaa kulutonta maksuaikaa seuraavan kuukauden loppuun tai osamaksun valitsemissasi erissä. Lisätietoja palvelusta sekä ehdot Collectorin käytöstä löytyvät täältä.


Toimitustavat

Tuotteet toimitetaan Matkahuollon Lähellä-pakettina lähimpään Matkahuoltoon tai muuhun asiakkaan valitsemaan Matkahuollon Pakettipisteeseen tai Kotijakeluna asiakkaan kotiovelle.

Matkahuollon Lähellä-pakettina ja Kotijakeluna lähetettävistä tilauksista lähetetään seurantatunnus annettuun sähköpostiosoitteeseen paketin lähtiessä matkaan. Paketin saapumisesta noutopisteeseen ilmoitetaan tekstiviestilllä. Kotiovelle kuljetettavista paketeista jakelu soittaa vastaanottajalle ja sopii toimitusajankohdan. 

Toimituskulut ovat Lähellä-paketille 5,90€ ja Kotijakelulle 15,90€.

Lahjakortti tulee automaattisesti pdf-tiedostona heti oston jälkeen annettuun sähköpostiosoitteeseen.

Lisätilaus samaan lähetykseen on mahdollista, mutta olethan tällöin aina meihin yhteydessä ennen tilaustasi puhelimitse tai sähköpostitse. Ilmainen toimitus Lähellä-pakettina yli 100 euron ostoksista!

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut sekä alv.24%.

Verkkokauppatilausten nouto Myymälästämme tapahtuu valitsemalla verkkokaupan kassalta toimitustavaksi "nouto". Ilmoitamme sähköpostitse kun noutotilaukset ovat valmiina noudettavaksi Myymälämme aukioloaikoina.