✔️Toimituskulut alkaen 4,90€. ✔️ILMAINEN yli 100€:n tilauksiin. ✔️Toimitukset joka arkipäivä.

Kimmi - Kankaiden karkkikauppaKimmi on kankaiden ja ompelutarvikkeiden erikoisliike - Kankaiden karkkikauppa täynnä toinen toistaan herkullisimpia kankaita. 

Valikoimassamme on pääasiassa pukeutumiskankaita, paljon pohjoismaalaisten ja kotimaisten merkkien kuviollisia trikoita ja joustocollegeita vaatetukseen niin lapsille kuin aikuisille. Meillä on yksi Suomen laajimmista valikoimista yksivärisiä kankaita, kuten puuvillatrikoita ja merinovilloja. Ompelutarvikevalikoimamme koostuu alan johtavien merkkien suosituimmista tuotteista ompelukaavoja unohtamatta. Suuri määrä ompelutarvikkeita, ompelukoneneuloja, ompelulankoja, tilkkutyötarvikkeita ja nyt myös neulepuikkoja, neuletarvikkeita ja neulelankoja on ylpeydenaiheemme. Erilaisia ompelutarvikkeita on valikoimassamme jo toista tuhatta. 

Alkujaan oman tuotantomme suosituista lastentuotteista, suosituimpana kotimaiset lämpöpussit ja unipesät, alkunsa saanut Kimmi -verkkokauppa kasvoi nopeasti puuvillakankaista kaikkien kankaiden ja ompelutarvikkeiden erikoisliikkeeksi. Uusi suuri ja valoisa Myymälämme sijaitsee Mäntsälän Juustoportilla 4-tien varrella, pohjoisen liittymän välittömässä läheisyydessä. Myymälämme on avoinna tiistaista perjantaihin klo 11-18 sekä lauantaisin klo 10-14. 

Juustoportti tarjoaa ihanteellisen pysähdyksen koko perheelle. Kahvila-ravintolan keittiössä valmistuu pikkupurtavien ja lounaiden lisäksi maittavat a´la carte annokset sekä Juustoportin Myymälästä on maistiaisten lisäksi ostettavissa juustot sekä erikoistuotteet kotiin ja tuliaisiksi. Wc-tilojen ja lasten leikkipaikkojen lisäksi tiloissa palvelee suuri Pentik Outlet sekä ulkoalueen tankkaus- ja sähköautojen latauspisteet. 


Tervetuloa verkkokauppaamme sekä uuteen Myymäläämme!