Suomalaista käsityötä perheen pienimmille

Kimmi-tuotteissa yhdistyvät kotimainen käsityö, esteettisyys sekä ennen kaikkea omien tarpeiden ja kokemusten kautta suunnitellut tuotteet. Kaikki tuotteet ovat omaa suunnittelua ja tuotantoa.

Kimmi-tuotteiden takana olen minä, Sara. Yhdessä apukäsieni kanssa toteutamme asiakkaidemme toiveita, otamme vastaan haasteita ja teemme arkisista asioista kauniita. Valmistamme tuotteet huolella ja rakkaudella.

Tuotteiden lähtökohtana on laatu, turvalliset tuotteet ja huolella valitut materiaalit käyttäjät huomioiden. Materiaalit ovat mahdollisuuksien mukaan kotimaisia ja kankaat Okö-Tex-sertifioituja. Ympäristöä kunnioittaen kierrätämme kaiken meille ylimääräisen valmistuksessa syntyvän materiaalin.

Verkkokaupassa on myytävänä lähinnä yksittäisiä valmiita tuotteita, sillä suurimman osan toteutamme asiakkaidemme toiveilla. Kaikki tuotteet tehdään käsityönä, joten jokainen tuote on omanlaisensa. Teemme myös täysin uniikkeja, yhdessä asiakkaan kanssa suunniteltuja töitä. Kuvia valmistamistamme tuotteista, paljon ideoita ja inspiraatiota löytyy galleriasta sekä Kimmi Facebook sivulta.


Ompeletko itse?

Kevät 2018 tuo mukanaan paljon uutta ja uusien toimitilojen myötä myös paljon lisää tilaa. Haluamme jatkossa tarjota ompelijoille myös tarkoin valikoituja kauniita kankaita sekä laadukkaita materiaaleja. Kankaiden karkkikaupassamme on laaja valikoima kankaita vaatetukseen ja kodinsisustukseen.