Kimmi - Kankaiden karkkikauppaKimmi on kankaiden ja ompelutarvikkeiden erikoisliike - Kankaiden karkkikauppa täynnä toinen toistaan herkullisimpia kankaita. 

Valikoimassamme on pääasiassa pukeutumiskankaita, paljon pohjoismaalaisten ja kotimaisten merkkien kuviollisia trikoita ja joustocollegeita vaatetukseen niin lapsille kuin aikuisille. Meillä on yksi Suomen laajimmista valikoimista yksivärisiä kankaita, kuten puuvillatrikoita ja merinovilloja. Ompelutarvikevalikoimamme koostuu alan johtavien merkkien suosituimmista tuotteista ompelukaavoja unohtamatta. Suuri määrä ompelutarvikkeita, ompelukoneneuloja, ompelulankoja, tilkkutyötarvikkeita ja nyt myös neulepuikkoja, neuletarvikkeita ja neulelankoja on ylpeydenaiheemme. Erilaisia ompelutarvikkeita on valikoimassamme jo toista tuhatta. 

Alkujaan oman tuotantomme suosituista lastentuotteista, suosituimpana kotimaiset lämpöpussit ja unipesät, alkunsa saanut Kimmi -verkkokauppa kasvoi nopeasti puuvillakankaista kaikkien kankaiden ja ompelutarvikkeiden erikoisliikkeeksi. Uusi suuri ja valoisa Myymälämme avattiin helmikuussa 2023 4-tien ja Hanko - Porvoo -tien risteykseen osoitteeseen Palomäentie 5.

Tervetuloa verkkokauppaamme sekä uuteen Myymäläämme!