✔️Toimituskulut alkaen 4,90€. ✔️ILMAINEN yli 100€:n tilauksiin. ✔️Toimitukset joka arkipäivä.

KIMMIKimmi on kankaiden ja ompelutarvikkeiden erikoisliike - Kankaiden karkkikauppa täynnä toinen toistaan herkullisimpia kankaita. 

Valikoimassamme on pääasiassa joustavia pohjoismaalaisten ja kotimaisten merkkien kuviollisia kankaita vaatetukseen niin lapsille kuin aikuisille, yksivärisiä unohtamatta. Ompelutarvikkeiden valikoimamme koostuu alan johtavien merkkien tuotteista. 

Alkujaan oman tuotantomme suosituista lastentuotteista, suosituimpana kotimaiset lämpöpussit ja unipesät, alkunsa saanut Kimmi -verkkokauppa kasvoi nopeasti puuvillakankaista kaikkien kankaiden ja ompelutarvikkeiden erikoisliikkeeksi. Kesällä 2018 avattu Myymälä sai verkkokauppamme tavoin loistavan vastaanoton ompeluharrastajien keskuudessa. Nyt reilu vuotta myöhemmin avaamme uuden suuremman Myymälämme syyskuussa 2019. 

Uusi valoisa Myymälämme sijaitsee 4-tien varrella, pohjoisen liittymän välittömässä läheisyydessä. Myymälämme on avoinna tiistaista perjantaihin klo 11-18 sekä lauantaisin klo 10-14. 

Juustoportti tarjoaa ihanteellisen pysähdyksen koko perheelle. Kahvila-ravintolan keittiössä valmistuu pikkupurtavien ja lounaiden lisäksi maittavat a´la carte annokset sekä Juustoportin Myymälästä on maistiaisten lisäksi ostettavissa juustot sekä erikoistuotteet kotiin ja tuliaisiksi. Wc-tilojen ja lasten leikkipaikkojen lisäksi tiloissa palvelee suuri Pentik Outlet sekä ulkoalueen tankkaus- ja sähköautojen latauspisteet. 


Tervetuloa verkkokauppaamme sekä uuteen Myymäläämme!