Etsimme sinua!

Etsimme sinua!

TYÖPAIKKA TÄYTETTY!

Oletko sinä kiinnostunut kankaista ja käsitöistä? Tai oletko valmiiksi myynnin ja asiakaspalvelun ammattilainen ja voisit kuvitella itsesi kankaiden ja ompelutarvikkeiden monipuoliseen ja värikkääseen maailmaan. 

Haemme kasvavaan joukkoomme myyjää ja verkkokauppatilausten käsittelijää. Työnkuvaan kuuluu iloinen ja ammattitaitoinen asiakaspalvelu myymälässämme, myymälän ylläpitotyöt, asiakaspalvelu verkkokaupassa sekä verkkokauppatilausten käsittely. 

Työ edellyttää positiivisen asenteen ja asiakaspalveluhenkisyyden lisäksi kokemusta asiakaspalvelutyöstä ja vähintään perustason IT-taitoja. Järjestelmien käyttökokemuksesta on kovasti hyötyä. Emme vaadi alan koulutusta, sillä opetamme tarvittaessa työhön, mutta kiinnostus käsityöharrastukseen on ehdoton. Hyvästä peruskunnosta on meillä kovasti hyötyä, sillä kangaspakkojen liikuttelu käy välillä jumpasta ja uusissa loppuvuodesta valmistuvissa toimitiloissa askeliakin kertyy päivässä melkoisesti. 

Työtuntimäärä on keskimäärin 34h/vko ja työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkisin klo 8-18 ja lauantaisin klo 9-15 väliselle ajalle. Kyseessä on määräaikainen sijaisuus elokuun 2023 loppuun, mutta mielellään vakinaistaisimme työsuhteen sijaisuuden päättyessä. Etsimme siis ensisijaisesti pitkäaikaista työntekijää persoonalliseen joukkoomme. 

Tarjoamme uudelle Kimmiläiselle mukavan ja rennon työpaikan uusissa toimitiloissamme, reilun korvauksen työstä, työterveyspalvelut ja henkilökunta-alennukset. Tiedossa on pysyvä ja varma työpaikka, jossa on mahdollisuus vaikuttaa omiin työtehtäviin sekä olla mukana yrityksen kehittämisessä. 

Oletko sinä etsimämme henkilö?


Mikäli kyllä, niin laitathan hakemuksesi tulemaan mahdollisimman pian kera CV:n sara(at)kimmi.fi tai ainakin kysyt lisätietoja puhelimitse 045 136 1646. Paikka täytetään heti oikean henkilön löydettyämme.


Lisätietoja: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/6f20a2ba-5f2b-49c5-9809-94539cc8ce1e/fiKommentit