Rakennusprojektina haaveiden kangaskauppa

Rakennusprojektina haaveiden kangaskauppa

Kimmin uudet toimitilat rakennetaan Mäntsälään 4-tien ja Hanko-Porvootien risteykseen. 

Kimmi kangaskauppa on pian viisivuotias yritys, joka sai alkunsa intohimosta ompeluun, laadukkaisiin kankaisiin ja ompelutarvikkeisiin. Vuosien aikana yrityksestä on kasvanut monipuolinen ja moderni kangaskauppa ja ompelutarvikkeiden erikoisliike. Valikoimamme kasvaessa matkalle mahtuu jo kaksi muuttoa suurempiin tiloihin. Oikeastaan meidän toimitilamme ovat jälleen kerran käynyt liian pieniksi ja valikoimamme monipuolistamisen ja toiveidenne toteuttamisen esteenä on ainoastaan tilan puute. 

On tullut aika ottaa seuraava askel yrityksenä ja tavoitella unelmia. Kevään somehiljaisuus on siis tarkoittanut paljon suunnittelua, laskelmia, paperitöitä, tarjouspyyntöjä ja selvittämistä. Oikeastaan alkukesä onkin mennyt jo pitkälti maanrakennustöissä ja vastapainona yrittäjän arkeen on minunkin aika kulunut joutuisasti lapionvarressa, kun aloimme rakentaa Kimmille suurempia toimitiloja. Valoisa myymälä, toimiva varasto, suuri verkkokaupan pakkaamo ja varmasti riittävän suuret tilat jopa kaikille haaveille. 

Aivan yksin emme toki näin suuren projektiin lähtenyt, vaan pääurakoitsijana toimii Linnasteel. Teemme silti paljon myös itse ja normaalin arjen lisäksi työpäivät jatkuvat rakennuksella. Melkoinen haaste, mutta helppoa ei ole ollut yrityksen viisivuotinen taivalkaan viimevuosien maailmanmyllerryksessä. Hyvä tästä tulee, ainakaan emme pelkää kovaa työntekoa, eikä edes pienet yllätykset enää hetkauta meitä.

Myymälämme sijainti Mäntsälässä moottoritien varrella on tuonut meille käsityöihmisiä ympäri Suomea. Kankaita, lankoja ja käsityötarvikkeita kun on päästävä myös verkkokauppamme lisäksi hypistelemään paikan päälle. Tonttia etsiessä tärkeintä olikin sijainti. Muuttomatka ei vie meitä kauaksi sitten joskus, vaan pysymme edelleen moottoritien varrella, jopa vielä paremmalla paikalla 4-tien ja Hanko-Porvoo tien risteyksessä. 

Kunhan meidän rakennusprojektimme on valmis, niin miltä kuulostaisi kenties jopa Suomen suurin kangaskauppa, entistäkin enemmän kotimaisia merkkejä, suurin valikoima käsityö- ja ompelutarvikkeita ja silmän kantamattomiin neulelankoja? 

Haaveethan ovat tehty toteutettavaksi.


Kesäisin terveisin ja innosta hihkuen.

Sara, Kimmin perustaja

Kommentit
Sirpa Kujansivu

Ihanaa,kimmi,ihanaa,tämä on ihanaa❤❤❤❤

Sara

Kiitos. onhan tämä melkoinen unelmien täyttymys. Paljon on urakkaa vielä edessä ja syksystä tulee todella rankka. Unelmat ja asiakkaidemme kannustus kuitenkin kantaa pitkälle. Sara Kimmiltä