Kimmi kangaskauppa on ompelijoiden karkkikauppa

Kimmi kangaskauppa on perustettu ompelijoita ja ompelun harrastajia varten. Rakastamme ompelua ja intohimonamme ovat kauniit kankaat. Tarjoamme laadukkaita tuotteita, asiantuntevaa ja ensiluokkaista palvelua sekä omalta osaltamme pyrimme edistämään antoisaa ompeluharrastusta nykyaikaisena kangaskauppana.

Suurin osa tuotteista on ostettavissa suoraan verkkokaupasta, mutta meillä on myös tuotteita, jotka ovat saatavissa ainoastaan Myymälästämme.


Myymälämme on loppuvuoden avoinna seuraavasti: 

Arkisin 11-18

Lauantaisin 10-15


Itsenäisyyspäivänä pe 6.12. SULJETTU

Jouluhulinat la 7.12. klo 10-18


SULJETTU jouluviikon 23.12. - 29.12.

ma 30.12. 11-18

Uudenvuodenaattona ti 31.12. 10-15

Uudenvuodenpäivänä 1.1. SULJETTU


Uutuudet
Uusi
Digitrikoo: Rose garden, vaaleanpunainen
Digitrikoo: Rose garden, vaaleanpunainen
1,89 €
Uusi
Digitrikoo: Dinosaurukset, vihreä
Digitrikoo: Dinosaurukset, vihreä
1,89 €
Uusi
Digitrikoo: Lankakerät, monivärinen
Digitrikoo: Lankakerät, monivärinen
1,89 €
Uusi
Digitrikoo: Hämähäkkimies, tummansininen
Uusi
Digitrikoo: Nuotit, tummansininen
1,89 €
Uusi
Resori: Tummanvihreä
0,99 €
Uusi
Jujuna, kaavapaketti: Asusteet
Jujuna, kaavapaketti: Asusteet
16,90 €
Uusi
Glittericollege: Viininpunainen
2,25 €
Uusi
Glitteriresori: Viininpunainen
1,10 €
Uusi
Trikoo: Polka Dots 1cm, tummanpunainen
1,89 €
Uusi
Merinovillaneulos: Okra - armeijanvihreä
2,49 €
Uusi
Digitrikoo: Colorful flowers, musta
Digitrikoo: Colorful flowers, musta
1,89 €
Uusi
Digitrikoo: Kaivurit, vaaleanharmaa
Digitrikoo: Kaivurit, vaaleanharmaa
1,89 €
Uusi
Digitrikoo: Työkoneet, beige
Digitrikoo: Työkoneet, beige
1,89 €
Uusi
Glitteritrikoo mustahopea
1,25 €
Uusi
Pehmoinen tylli, tummansininen
0,79 €
Uusi
Pehmoinen tylli, punainen
0,79 €
Uusi
Lilofant, luomutrikoo: Teddy, rainy day
Lilofant, luomutrikoo: Teddy, rainy day
2,45 €
Uusi
Lilofant, luomutrikoo: Teddy, blue sky
Lilofant, luomutrikoo: Teddy, blue sky
2,45 €

Laadukkaat kankaat netistä ja Myymälästä

Kimmi on kankaiden ja ompelutarvikkeiden erikoisliike ja nettikauppa täynnä toinen toistaan herkullisimpia kankaita. Valikoimassamme on laadukkaita, pääasiassa pohjoismaalaisten ja kotimaisten merkkien kuviollisia trikoita ja joustocollegeita vaatetukseen lapsille sekä aikuisille. Yksiväristen joustavien valikoimassamme on yli 100 värivaihtoehtoa.

Voit ostaa laajasta valikoimasta myös vaihtuvia tuotteita muun muassa käsityöpuuvilloja, viskooseja, merinovilloja, neuloskankaita, tyllejä, harsokankaita sekä pellavia. Ompelutarvikevalikoimamme koostuu alan johtavien merkkien suosituimmista tuotteista ompelukaavoja unohtamatta.


Pohjoismaisia kankaita

Jokainen valikoiman merkki ja kangaslaatu on valittu tarkasti. Pääosassa ovat joustavat trikookankaat ja joustocolleget. Valikoimassamme on myös muita kankaita vaatetukseen, kuten neulekankaita, viskooseja sekä merinovillaa. Valikoimasta löytyy myös puuvilloja, harsokankaita, vohvelikankaita ja pehmoisia tyllejä.

Suosimme kotimaisten ja Pohjoismaisten suunnittelijoiden ja merkkien kankaita. Meillä on myynnissä muun muassa seuraavat merkit: Kuosiverstas, Mieli Design, WCollection, Tygdrömmar, Lilofant ja Stenzo.

Kaikki kankaamme tulevat mahdollisimman läheltä, jotta voimme olla varmoja kankaiden turvallisuudesta ja alkuperästä. Pienillä välimatkoilla vähennämme myös ilmastoa kuormittavia päästöjä.

Kankaiden ja ompelutarvikkeiden kohdalla ainoastaan Öko-Tex Standardin mukaisesti tuotetut tuotteet otetaan valikoimaan, koska niissä ei ole haitallisia aineita ja tekstiilikemikaaleja. Suosimme luomupuuvillaa, aina kun se on mahdollista.


Laaja valikoima yksivärisiä kankaita

Valikoimasta löytyy jo toistasataa yksiväristä kangasta: Trikoo, joustocollege, tuhdimpi harjattu joustocollege ja lakanapuuvilla. Meiltä on toki saatavissa myös yksivärisenä muun muassa resorit, scubaa, viskooseja, harsokankaita, vohvelikankaita ja pehmoisia tyllejä.

Suosituimpana yksiväristen sarjana on ehdottomasti hieman tuhdimpi ja napakka trikoolaatumme, jota on saatavissa jo yli neljässäkymmenessä värisävyssä. Tuhdimpi trikoo on loistava valinta esimerkiksi leggingseihin, lastenvaatteisiin tai yhdistettäväksi kuviollisiin kankaisiimme.


Yli 200 ompelutarviketta

Perus ompelutarvikkeiden lisäksi löytyy myös ompeluneulojen, ompelulankojen ja saksien lisäksi esimerkiksi laadukkaita ompelukoneneuloja, perus- ja erikoisvetoketjuja, neppareita, tukikankaita, kuminauhoja, pyöröleikkureita ja leikkuualustoja. Suosituimpana ovat ehdottomasti laaja ompelulankavalikoimamme sekä laadukkaat myös teollisuuden käyttämät saumurilankamme.

Ompelutarvikevalikoima koostuu laadukkaista, alan suosituimmista ja ompelijoiden käyttämistä tuotteista. Myymme muun muassa seuraavia ompelutarvikemerkkejä: Prym, Gütermann, Sew Mate, Fiskars, Olfa, Kretzen Solingen, Clover, Organ Needles, Schmetz ja kotimainen S.O Olenius.

Katso kaikki ompelutarvikkeet täältä

Meiltä on saatavissa myös kattava valikoima ompelukaavoja koko perheelle sekä aina uusin suosittu Suomalainen Ottobre -lehti.