Kankaiden ja ompelutarvikkeiden erikoisliike

Kimmi kangaskauppa on ompelijoiden karkkikauppa

Kässäkirppis lauantaina 10.6.

Mitä olisikaan kesäpäivä ilman kaunista auringonpaistetta, iloisia lomalaisia ympäri suomen ja kirppistelyä - Vieläpä ompelijan unelmakirppiksellä. 

Ylpeänä järjestämme ensimmäisen suuren Kässäkirppiksen peräkonttikirppistyyliin lauantaina 10.6.2023 klo 10-15. Suuressa pihassamme järjestettävässä tapahtumassa on paikalla niin kangas-, ompelutarvike-, kuin neulelankamyyjiä. Kässäkirppiksellä on myynnissä kaikkea käsitöiden harrastajille ja askartelijoille. Tottakai myös me osallistumme kirppistelyyn omalla myyntipistellä, myymälän tarjouksia unohtamatta.

Kirppis ei olisi mitään ilman kirppiskahveja, joten päivän kahveista huolehtii kirppiskahvila suolaisin ja makein herkuin. Muun perheen viihtyvyydestä vastaa lasten katuliitutaiteilupiste, ilmapallot sekä rapsutteluponit ja kanit. 

Tervetuloa viettämään iloista kesäpäivää koko perheen voimin!

Mukaan myyjäksi täältä.

Laadukkaat kankaat netistä ja Myymälästä

Kimmi on kankaiden ja ompelutarvikkeiden erikoisliike ja nettikauppa täynnä toinen toistaan herkullisimpia kankaita. Valikoimassamme on laadukkaita, pääasiassa pohjoismaalaisten ja kotimaisten merkkien kuviollisia trikoita ja joustocollegeita vaatetukseen lapsille sekä aikuisille. Yksiväristen joustavien valikoimassamme on lähes 200 värivaihtoehtoa.

Voit ostaa laajasta valikoimasta myös muita pukeutumiskankaita, kuten viskooseja, merinovilloja, neuloskankaita, vohvelikankaita, tyllejä, harsokankaita sekä pellavia. Pukeutuskankaiden lisäksi meillä on myös vaihtuva valikoima käsityöpuuvilloja, tilkkutyökankaita sekä kepparikankaita.

Ompelutarvikevalikoimamme koostuu alan johtavien merkkien suosituimmista tuotteista ompelukaavoja unohtamatta. Suuri määrä ompelutarvikkeita, ompelukoneneuloja, ompelulankoja, tilkkutyötarvikkeita ja nyt myös neulepuikkoja, neuletarvikkeita  ja neulelankoja on ylpeydenaiheemme. Erilaisia ompelutarvikkeita on valikoimassamme jo toista tuhatta. 


Suosittelemme

Näitä tuotteita ostetaan eniten.

Nopea toimitus verkkokaupasta

Kankaiden ja ompelutarvikkeiden tilaaminen netistä on helppoa ja nopeaa verkkokaupassamme.

Leikkaamme ja pakkaamme tilauksia joka arkiaamu, joten tilauksesi on noudettavissa valitsemastasi noutopisteestä muutamassa päivässä. Tilaus on mahdollista tilata Postin Kotijakeluna myös suoraan omalle kotiovelle. 

Toimituskulut DB Schenkerillä ovat 4,90€ ja Postin Postipakettina 6,90€. Toimitus on aina maksuton yli 100 euron tilauksille DB Schenkerillä.

Maksaminen on helppoa ja turvallista kaikkien suomalaisten verkkopankkien kautta, Visa-, Visa Electron-, Business Eurocard- ja Mastercard-korteilla. Maksun voi suorittaa myös Walley lasku- ja osamaksupalvelun sekä MobilePay maksusovelluksen kautta.

Maksu- ja toimitustavat

Laaja valikoima yksivärisiä kankaita

Valikoimasta löytyy jo yli 200 yksiväristä kangasta: Trikoo, joustocollege, harjattu joustocollege, merinovilla ja vohvelikangas. Meiltä on toki saatavissa myös yksivärisenä muun muassa resorit, lycrat, viskooseja, harsokankaita, softshell-kankaita ja pehmoisia tyllejä.

Suosituimpana yksiväristen sarjana on ehdottomasti tuhti ja napakka trikoolaatumme, jota on saatavissa jo yli kuudessakymmenessä värisävyssä. Kestävä ja laadukas yksivärinen trikoo on loistava valinta esimerkiksi legginsseihin, lastenvaatteisiin tai yhdistettäväksi kuviollisiin trikookankaisiimme.

Valikoimassamme on myös muita kankaita vaatetukseen, kuten neulekankaita, elastaanitonta puuvillatrikoota, bambutrikoota ja bambujoustocollegea. Pukeutuskankaiden lisäksi meillä on myös vaihtuva valikoima pellavaa, pestyä puuvillaa sekä lakanapuuvilloja. 

Täydennämme valikoimaamme jatkuvasti asiakkaidemme toiveesta, joten kerrothan meille, mikäli haluaisit jonkin tuotteen tai tuotemerkin valikoimaamme. 

Tutustu suosittuihin yksivärisiin trikookankaisiin. 

Kaikki suosituimmat merkit yhdestä paikasta

Jokainen valikoimamme merkki ja kangaslaatu on valittu tarkasti. Pääosassa ovat joustavat trikookankaat ja joustocolleget. Suosimme kotimaisten ja Pohjoismaisten suunnittelijoiden ja merkkien kankaita. Meillä on myynnissä oman tuotantomme lisäksi muun muassa seuraavat merkit: Hellin, Mainelakeus, Mieli Design, Allgots, Kaverini Sella, Muumikankaat ja Pipsa Possu -kankaat. Myymälässämme on lisäksi laaja valikoima kotimaisen PaaPiin trikoita ja joustocollegeita sekä lähes kaikki suositun Nuppu Print Companyn luomupuuvillatrikoot. Myymälästämme löydät myös vaihtuvan valikoiman Accidental Ideas -kankaita.

Kaikki kankaamme tulevat mahdollisimman läheltä, jotta voimme olla varmoja kankaiden turvallisuudesta ja alkuperästä. Pienillä välimatkoilla vähennämme myös ilmastoa kuormittavia päästöjä.

Kankaiden ja ompelutarvikkeiden kohdalla pyrimme mahdollisuuksien mukaan siihen, että tuotteet olisivat tuotettu aina Öko-Tex Standardin mukaisesti, sillä niissä ei ole haitallisia aineita ja tekstiilikemikaaleja. Suosimme luomupuuvillaa aina, kun se on mahdollista.

Tutustu kuviollisiin trikookankaisiin.

Yli 1000 ompelutarviketta

Perus ompelutarvikkeiden eli ompeluneulojen, ompelulankojen ja saksien lisäksi valikoimassamme on laadukkaita ompelukoneneuloja, perus- ja erikoisvetoketjuja, neppareita, tukikankaita, kuminauhoja, pyöröleikkureita ja leikkuualustoja. Suosituimpana ovat ehdottomasti laaja ompelulankavalikoimamme sekä laadukkaat myös teollisuuden käyttämät saumurilankamme.

Ompelutarvikevalikoima koostuu laadukkaista, alan suosituimmista ja ompelijoiden käyttämistä tuotteista. Myymme muun muassa seuraavia ompelutarvikemerkkejä: Prym, Gütermann, Sew Mate, Fiskars, Olfa, Kretzen Solingen, Clover, Organ Needles, Schmetz, Oaki doki, Opry sekä KnitPro.

Meiltä on saatavissa myös kattava valikoima ompelukaavoja koko perheelle. Ompelukaavavalikoimassamme on aina uusimman suomalaisen Ottobre-lehden lisäksi kaavoja seuraavilta valmistajilta: Jujuna, Sala Desingn, LillaLumi, Nuppu Print Company ja PaaPii.

Uutuutena valikoimassamme on lämpösiirtokalvot eli silityskalvot sekä neulepuikot ja -tarvikkeet

Katso kaikki ompelutarvikkeet.

Neulelangat netistä - Uutuutena neulelangat ja -tarvikkeet 

Kankaiden karkkikauppa on nyt myös neuletarvike- ja lankakauppa. Neulelankakauppa myymälässä ja netissä. Valikoimamme täydentyi asiakkaidemme toiveesta neulepuikoilla, virkkauskoukuilla ja neulelangoilla. Meiltä löydät muun muassa Prym, KnitPro ja ChiaoGoo metallipuikot, bambupuikot, puupuikot ja pyöröpuikot sekä laajan valikoiman erilaisia neuletarvikkeita. Valikoimastamme saat aina edulliset neulelangat netistä ja myymälästämme Mäntsälästä.

Neulelankoja valikoimassamme on seuraavilta merkeiltä: Garnstudion Drops Design langat, Istex Lopi -langat kuten Lettlopi, Plötulopi ja Alafosslopi, Opal -sukkalangat sekä Schachenmayr neulelangat. Neulelangoissa on perinteistä sukkalankaa, alpakkalankaa, puuvillaneulelankoja sekä paksuja villalankoja. Suosituimpana ehdottomasti pehmoiset merinolangat neuleisiin. 

Neulelankojen ja -tarvikkeiden valikoimamme kasvaa kovaa vauhtia ja uutuuksia valikoimaamme tulee viikoittain. 

Neulelangat ja -tarvikkeet

Kankaiden ja ompelutarvikkeiden erikoisliike myymälässä

Uusi valoisa myymälämme avattiin Mäntsälään,  4-tien ja Hanko - Porvoo -tien risteykseen helmikuussa 2023. Uudet yli 700m² toimitilat mahdollistavat yhä laajemman tuotevalikoiman niin kankaita, ompelutarvikkeita kuin neulelankoja ja -tarvikkeita. 

Värikäs ja avara myymälämme on täynnä toinen toistaan kauniimpia vaatetuskankaita, ompelutarvikkeita, muita käsityötarvikkeita sekä naulelankoja - ja tarvikkeita. Myymälästämme on muutamassa vuodessa tullut käsityöharrastajien retkikohde ja voimme luvata, että uudessa myymälässämme tuhansiin tuotteisiin tutustuessa vierähtää helposti tovi jos toinenkin. 

Tervetuloa kivijalkamyymäläämme!

Ota yhteyttä
Kysy, kommentoi tai anna meille palautetta. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.