Kimmi kangaskauppa on ompelijoiden karkkikauppa

Kimmi kangaskauppa on perustettu ompelijoita ja ompelun harrastajia varten. Rakastamme ompelua ja intohimonamme ovat kauniit kankaat. Tarjoamme laadukkaita tuotteita, asiantuntevaa ja ensiluokkaista palvelua sekä omalta osaltamme pyrimme edistämään antoisaa ompeluharrastusta nykyaikaisena kangaskauppana.

Suurin osa tuotteista on ostettavissa suoraan verkkokaupasta, mutta meillä on myös tuotteita, jotka ovat saatavissa ainoastaan Myymälästämme.


Myymälämme on avoinna seuraavasti: 

Arkisin 11-18

Lauantaisin 10-15


Uutuudet
Uusi
Digitrikoo: In the air, jeans
Digitrikoo: In the air, jeans
1,89 €
Uusi
Digitrikoo: Tietyömaa, harmaa
Digitrikoo: Tietyömaa, harmaa
1,89 €
Uusi
Digitrikoo: Piirretyt työkoneet, valkoinen
Digitrikoo: Piirretyt työkoneet, valkoinen
Uusi
Trikoo: Koneet, armeijanvihreä
Trikoo: Koneet, armeijanvihreä
1,69 €
Uusi
Trikoo: Koneet, vaaleanharmaa
Trikoo: Koneet, vaaleanharmaa
1,69 €
Uusi
Trikoo: Koneet, tumma okra
Trikoo: Koneet, tumma okra
1,69 €
Uusi
Prym: Tilkkutyöviivain, 20x20cm
17,90 €
Uusi
Prym: Pyöröviivain, 160 x 525mm
Prym: Pyöröviivain, 160 x 525mm
20,90 €
Uusi
Bambutrikoo: Viininpunainen
1,39 €
Uusi
Digitrikoo: Leopard, colorful
Digitrikoo: Leopard, colorful
1,89 €
Uusi
Digitrikoo: Leopard, black and white
Digitrikoo: Leopard, black and white
1,89 €
Uusi
Prym: Silitysraudan alunen, silikonia
8,90 €
Uusi
Prym: Silitysraudan puhdistuspuikko
4,80 €
Uusi
Lankasakset
3,90 €
Uusi
Prym: Langoitusapu saumuriin
Prym: Langoitusapu saumuriin
4,40 €
Uusi
Ratkoja, värilajitelma
1,70 €
Uusi
Heijastava terenauha 1cm
2,20 €
Uusi
Heijastava vetoketjun vedin
1,50 €
Uusi
Pyöreä heijastava kuminauhanyöri 3mm
1,60 €
Uusi
Räätälin- ja kangassakset 28cm
33,90 €
Uusi
Prym: Led langanpujotin
6,90 €
Uusi
Trikoo: Leopard, nude
Trikoo: Leopard, nude
1,89 €
Uusi
Trikoo: Leopard, konjakki
Trikoo: Leopard, konjakki
1,89 €
Uusi
Framilon 10mm - 1m
0,80 €
Uusi
Saumurilanka 5000yd: Vaalea vaaleanpunainen
Uusi
Saumurilanka 5000yd: Tumma vanha roosa
3,00 €
Uusi
Saumurilanka 5000yd: Pellava
3,00 €
Uusi
Heijastinnauha ommeltava 50mm
4,20 €
Uusi
Vetoketjun vedin, musta
0,99 €
Uusi
Nyörinpää, musta
0,50 €

Laadukkaat kankaat netistä ja Myymälästä

Kimmi on kankaiden ja ompelutarvikkeiden erikoisliike ja nettikauppa täynnä toinen toistaan herkullisimpia kankaita. Valikoimassamme on laadukkaita, pääasiassa pohjoismaalaisten ja kotimaisten merkkien kuviollisia trikoita ja joustocollegeita vaatetukseen lapsille sekä aikuisille. Yksiväristen joustavien valikoimassamme on yli 100 värivaihtoehtoa.

Voit ostaa laajasta valikoimasta myös vaihtuvia tuotteita muun muassa käsityöpuuvilloja, viskooseja, merinovilloja, neuloskankaita, tyllejä, harsokankaita sekä pellavia. Ompelutarvikevalikoimamme koostuu alan johtavien merkkien suosituimmista tuotteista ompelukaavoja unohtamatta.


Pohjoismaisia kankaita

Jokainen valikoiman merkki ja kangaslaatu on valittu tarkasti. Pääosassa ovat joustavat trikookankaat ja joustocolleget. Valikoimassamme on myös muita kankaita vaatetukseen, kuten neulekankaita, viskooseja sekä merinovillaa. Valikoimasta löytyy myös puuvilloja, harsokankaita, vohvelikankaita ja pehmoisia tyllejä.

Suosimme kotimaisten ja Pohjoismaisten suunnittelijoiden ja merkkien kankaita. Meillä on myynnissä muun muassa seuraavat merkit: Kuosiverstas, Mieli Design, WCollection, Tygdrömmar, Lilofant ja Stenzo. Myymälässämme on myös laaja valikoima kotimaisen PaaPiin trikoita, joustocollegeita ja resoreita.

Kaikki kankaamme tulevat mahdollisimman läheltä, jotta voimme olla varmoja kankaiden turvallisuudesta ja alkuperästä. Pienillä välimatkoilla vähennämme myös ilmastoa kuormittavia päästöjä.

Kankaiden ja ompelutarvikkeiden kohdalla ainoastaan Öko-Tex Standardin mukaisesti tuotetut tuotteet otetaan valikoimaan, koska niissä ei ole haitallisia aineita ja tekstiilikemikaaleja. Suosimme luomupuuvillaa, aina kun se on mahdollista.


Laaja valikoima yksivärisiä kankaita

Valikoimasta löytyy jo toistasataa yksiväristä kangasta: Trikoo, joustocollege, tuhdimpi harjattu joustocollege ja lakanapuuvilla. Meiltä on toki saatavissa myös yksivärisenä muun muassa resorit, scubaa, viskooseja, harsokankaita, vohvelikankaita ja pehmoisia tyllejä.

Suosituimpana yksiväristen sarjana on ehdottomasti hieman tuhdimpi ja napakka trikoolaatumme, jota on saatavissa jo yli neljässäkymmenessä värisävyssä. Tuhdimpi trikoo on loistava valinta esimerkiksi leggingseihin, lastenvaatteisiin tai yhdistettäväksi kuviollisiin kankaisiimme.


Yli 300 ompelutarviketta

Perus ompelutarvikkeiden lisäksi löytyy myös ompeluneulojen, ompelulankojen ja saksien lisäksi esimerkiksi laadukkaita ompelukoneneuloja, perus- ja erikoisvetoketjuja, neppareita, tukikankaita, kuminauhoja, pyöröleikkureita ja leikkuualustoja. Suosituimpana ovat ehdottomasti laaja ompelulankavalikoimamme sekä laadukkaat myös teollisuuden käyttämät saumurilankamme.

Ompelutarvikevalikoima koostuu laadukkaista, alan suosituimmista ja ompelijoiden käyttämistä tuotteista. Myymme muun muassa seuraavia ompelutarvikemerkkejä: Prym, Gütermann, Sew Mate, Fiskars, Olfa, Kretzen Solingen, Clover, Organ Needles, Schmetz ja kotimainen S.O Olenius.

Katso kaikki ompelutarvikkeet täältä

Meiltä on saatavissa myös kattava valikoima ompelukaavoja koko perheelle sekä aina uusin suosittu Suomalainen Ottobre -lehti.