Kankaiden ja ompelutarvikkeiden erikoisliike

Kimmi kangaskauppa on ompelijoiden karkkikauppa ja nyt myös lankakauppa

Laadukkaat kankaat netistä ja Myymälästä

Kimmi on kankaiden ja ompelutarvikkeiden erikoisliike ja nettikauppa täynnä toinen toistaan herkullisimpia kankaita. Valikoimassamme on laadukkaita, pääasiassa pohjoismaalaisten ja kotimaisten merkkien kuviollisia trikoita ja joustocollegeita vaatetukseen lapsille sekä aikuisille. Yksiväristen joustavien valikoimassamme on lähes 300 värivaihtoehtoa.

Voit ostaa laajasta valikoimasta myös muita pukeutumiskankaita, kuten viskooseja, tenceliä, merinovilloja, neuloskankaita, vohvelikankaita, tyllejä, harsokankaita sekä pellavia. Pukeutuskankaiden lisäksi meillä on myös vaihtuva valikoima käsityöpuuvilloja, tilkkutyökankaita sekä kepparikankaita ja muita askartelukankaita, kuten askarteluhuopaa.

Ompelutarvikevalikoimamme koostuu alan johtavien merkkien suosituimmista tuotteista ompelukaavoja unohtamatta. Suuri määrä ompelutarvikkeita, ompelukoneneuloja, ompelulankoja, tilkkutyötarvikkeita ja nyt myös neulepuikkoja, neuletarvikkeita  ja neulelankoja on ylpeydenaiheemme. Erilaisia ompelutarvikkeita on valikoimassamme jo yli 2000.

Uutuutena valikoimaamme täydentää laaja valikoima neulelankoja, kuten villalankoja, sukkalankoja, puuvillalankoja sekä neulepuikkoja ja neuletarvikkeita. Kimmi on nyt myös lankakauppa.

Tervetuloa lankakauppaan

Nopea toimitus verkkokaupasta

Kankaiden ja ompelutarvikkeiden tilaaminen netistä on helppoa ja nopeaa verkkokaupassamme.

Leikkaamme ja pakkaamme tilauksia joka arkiaamu, joten tilauksesi on noudettavissa valitsemastasi noutopisteestä muutamassa päivässä. Tilaus on mahdollista tilata Postin Kotijakeluna myös suoraan omalle kotiovelle. 

Toimituskulut DB Schenkerillä ovat 4,90€ ja Postin Postipakettina 6,90€. Toimitus on aina maksuton yli 100 euron tilauksille DB Schenkerillä.

Maksaminen on helppoa ja turvallista kaikkien suomalaisten verkkopankkien kautta, Visa-, Visa Electron-, Business Eurocard- ja Mastercard-korteilla. Maksun voi suorittaa myös Walley lasku- ja osamaksupalvelun sekä MobilePay maksusovelluksen kautta.

Maksu- ja toimitustavat

Suosittelemme

Näitä tuotteita ostetaan eniten.

Neulelangat netistä - 

Uutuutena neulelangat ja -tarvikkeet 

Kankaiden karkkikauppa on nyt myös neuletarvike- ja lankakauppa. Neulelankakauppa myymälässä ja netissä. Valikoimamme täydentyi asiakkaidemme toiveesta neulepuikoilla, virkkauskoukuilla ja neulelangoilla. Meiltä löydät muun muassa KnitPro, DMC, Clover, ChiaoGoo, Sheepjes ja Prym metallipuikot, bambupuikot, puupuikot ja pyöröpuikot sekä laajan valikoiman erilaisia neuletarvikkeita. Valikoimastamme saat aina edulliset neulelangat netistä ja myymälästämme Mäntsälästä.

Neulelankoja valikoimassamme on seuraavilta merkeiltä: Katia, Laines du Nord, Gedifra, DMC, Garnstudion Drops Design langat, Istex Lopi -langat kuten Lettlopi, Plötulopi ja Alafosslopi, Opal -sukkalangat sekä Schachenmayr neulelangat. Neulelangoissa on perinteistä sukkalankaa, alpakkalankaa, puuvillaneulelankoja sekä paksuja villalankoja. Suosituimpana ehdottomasti pehmoiset merinolangat neuleisiin. 

Neulelankojen ja -tarvikkeiden valikoimamme kasvaa kovaa vauhtia ja uutuuksia valikoimaamme tulee viikoittain. Kangaskauppamme on siis nyt myös lankakauppa.

Neulelangat ja -tarvikkeet

Laaja valikoima yksivärisiä kankaita

Valikoimasta löytyy jo yli 400 yksiväristä kangasta: Trikoo, joustocollege, harjattu joustocollege, merinovilla, vohvelikangas, tencel -kankaat, viskoosikankaat ja double gauze -harsokankaat. Meiltä on toki saatavissa myös yksivärisenä muun muassa resorit, lycrat, softshell-kankaita ja pehmoisia tyllejä.

Suosituimpana yksiväristen sarjana on ehdottomasti pehmoinen ja joustava trikoolaatumme, jota on saatavissa jo yli kuudessakymmenessä värisävyssä. Puuvilla-elastaanitrikoon kanssa samalla värikoodilla on yhteensopivat resorit, joustocollege ja harjattu joustocollege. Kestävä ja laadukas yksivärinen trikoo on loistava valinta esimerkiksi legginsseihin, lastenvaatteisiin tai yhdistettäväksi kuviollisiin trikookankaisiimme.

Valikoimassamme on myös muita kankaita vaatetukseen, kuten neulekankaita, elastaanitonta puuvillatrikoota, bambutrikoota ja bambujoustocollegea. Pukeutuskankaiden lisäksi meillä on myös vaihtuva valikoima pellavaa, pestyä puuvillaa sekä tilkkutyökankaita.

Täydennämme valikoimaamme jatkuvasti asiakkaidemme toiveesta, joten kerrothan meille, mikäli haluaisit jonkin tuotteen tai tuotemerkin valikoimaamme. 

Tutustu suosittuihin yksivärisiin trikookankaisiin. 

Kaikki suosituimmat merkit yhdestä paikasta

Jokainen valikoimamme merkki ja kangaslaatu on valittu tarkasti. Pääosassa ovat joustavat trikookankaat ja joustocolleget. Suosimme kotimaisten ja Pohjoismaisten suunnittelijoiden ja merkkien kankaita. Meillä on myynnissä oman tuotantomme lisäksi muun muassa seuraavat merkit: Hellin, Mainelakeus, Mieli Design, Kaverini Sella, Utuliini, Muumikankaat ja Pipsa Possu -kankaat. Myymälässämme on lisäksi laaja valikoima kotimaisen PaaPiin trikoita ja joustocollegeita sekä lähes kaikki suositun Nuppu Print Companyn luomupuuvillatrikoot. Myymälästämme löydät myös vaihtuvan valikoiman Accidental Ideas -kankaita sekä LillaLumin trikoita, joustocollegeita ja verkkareita.

Kaikki kankaamme tulevat mahdollisimman läheltä, jotta voimme olla varmoja kankaiden turvallisuudesta ja alkuperästä. Pienillä välimatkoilla vähennämme myös ilmastoa kuormittavia päästöjä.

Kankaiden ja ompelutarvikkeiden kohdalla pyrimme mahdollisuuksien mukaan siihen, että tuotteet olisivat tuotettu aina Öko-Tex Standardin mukaisesti, sillä niissä ei ole haitallisia aineita ja tekstiilikemikaaleja. Suosimme luomupuuvillaa aina, kun se on mahdollista.

Tutustu kuviollisiin trikookankaisiin.

Yli 2000 ompelutarviketta

Perus ompelutarvikkeiden eli ompeluneulojen, ompelulankojen ja saksien lisäksi valikoimassamme on laadukkaita ompelukoneneuloja, perus- ja erikoisvetoketjuja, neppareita, tukikankaita, kuminauhoja, pyöröleikkureita ja leikkuualustoja. Suosituimpana ovat ehdottomasti laaja ompelulankavalikoimamme sekä laadukkaat myös teollisuuden käyttämät saumurilankamme.

Ompelutarvikevalikoima koostuu laadukkaista, alan suosituimmista ja ompelijoiden käyttämistä tuotteista. Myymme muun muassa seuraavia ompelutarvikemerkkejä: Prym, Gütermann, Sew Mate, Fiskars, Olfa, Kretzen Solingen, Clover, Organ Needles, Schmetz, Oaki doki, Opry sekä KnitPro.

Meiltä on saatavissa myös kattava valikoima ompelukaavoja koko perheelle. Ompelukaavavalikoimassamme on aina uusimman suomalaisen Ottobre-lehden lisäksi käsityölehtiä, kuten Kotiliesi Käsityö, Suuri Käsityö, Burda, sekä monia muita käsityölehtiä. Valikoimassamme on kaavoja seuraavilta valmistajilta: Jujuna, Sala Desingn, LillaLumi, Nuppu Print Company ja PaaPii.

Katso kaikki ompelutarvikkeet.

Lankakauppa netissä ja neulelangat myymälästä

Valikoimassa on laaja kattaus erilaisia neulelankoja - villalankoja, merinovillalankaa, alpakkalankaa ja sukkalankoja. Neulelankojen valikomaa täydentää erilaiset puuvillalangat, pellavalangat ja erikoislangat, kuten nylonlangat. 

Neulelankaosastoltamme löydät kattavasti seuraavien valmistaien lankoja: Garnstudio Drops, Lopi, Katia, Laines du Nord, Opal, Gedifra, DMC ja Schachenmayr. 

Neulelankojen lisäksi valikoimassamme on laaja valikoima neuletarvikkeita, kuten erilaisia neulepuikkoja, sukkapuikkoja, pyöröpuikkoja ja virkkauskoukkuja. Merkkeinä KnitPro, DMC, Clover, ChiaoGoo, Sheepjes ja Prym. Valikoimaamme kuuluvat myös erilaiset neulekirjat. 

Neulelankavalikoimamme kasvaa jatkuvasti asiakkaidemme toiveista, joten kerrothan meille, mikäli haluaisit jonkin neulelangan, neuletarvikkeen tai tuotemerkin valikoimaamme.

Myymälässä ja verkkokaupassamme on lisäksi pieni valikoima erilaisia kirjontalankoja sekä kirjontatarvikkeita ja -ohjeita. 

Tutustu kaikkiin lankoihin ja neuletarvikkeisiin.

Kankaiden ja ompelutarvikkeiden erikoisliike myymälässä

Uusi valoisa myymälämme avattiin Mäntsälään,  4-tien ja Hanko - Porvoo -tien risteykseen helmikuussa 2023. Uudet yli 700m² toimitilat mahdollistavat yhä laajemman tuotevalikoiman niin kankaita, ompelutarvikkeita kuin neulelankoja ja -tarvikkeita. 

Värikäs ja avara myymälämme on täynnä toinen toistaan kauniimpia vaatetuskankaita, ompelutarvikkeita, muita käsityötarvikkeita sekä naulelankoja - ja tarvikkeita. Myymälästämme on muutamassa vuodessa tullut käsityöharrastajien retkikohde ja voimme luvata, että uudessa myymälässämme tuhansiin tuotteisiin tutustuessa vierähtää helposti tovi jos toinenkin. 

Tervetuloa kivijalkamyymäläämme!

Sara

Pepe

Piritta

Tiia

Ota yhteyttä
Kysy, kommentoi tai anna meille palautetta. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.