Kankaiden ja ompelutarvikkeiden erikoisliike

Kimmi kangaskauppa on ompelijoiden karkkikauppa ja nyt myös lankakauppa

Laadukkaat kankaat netistä ja Myymälästä

Kimmi on kankaiden ja ompelutarvikkeiden erikoisliike ja nettikauppa täynnä toinen toistaan herkullisimpia kankaita. Valikoimassamme on laadukkaita, pääasiassa pohjoismaalaisten ja kotimaisten merkkien kuviollisia trikoita ja joustocollegeita vaatetukseen lapsille sekä aikuisille. Yksiväristen neulottujen ja kudottujen joustamattomien kankaiden valikoimassamme on lähes 500 värivaihtoehtoa.

Voit ostaa laajasta valikoimasta myös muita pukeutumiskankaita, kuten viskooseja, tenceliä, merinovilloja, neuloskankaita, vohvelikankaita, tyllejä, harsokankaita sekä pellavia. Pukeutuskankaiden lisäksi meillä on myös vaihtuva valikoima käsityöpuuvilloja, tilkkutyökankaita sekä kepparikankaita ja muita askartelukankaita, kuten askarteluhuopaa ja keinonahkaa.

Ompelutarvikevalikoimamme koostuu alan johtavien merkkien suosituimmista tuotteista ompelukaavoja unohtamatta. Suuri määrä ompelutarvikkeita, ompelukoneneuloja, ompelulankoja, tilkkutyötarvikkeita ja nyt myös neulepuikkoja, neuletarvikkeita ja neulelankoja on ylpeydenaiheemme. Erilaisia ompelutarvikkeita on valikoimassamme jo yli 2000.

Uutuutena valikoimaamme täydentää laaja valikoima neulelankoja, kuten villalankoja, sukkalankoja, puuvillalankoja sekä neulepuikkoja ja neuletarvikkeita. Kimmi on nyt myös lankakauppa.

Tervetuloa lankakauppaan

Nopea toimitus verkkokaupasta

Kankaiden ja ompelutarvikkeiden tilaaminen netistä on helppoa ja nopeaa verkkokaupassamme.

Leikkaamme ja pakkaamme tilauksia joka arkiaamu ympäri vuoden, joten tilauksesi on noudettavissa valitsemastasi noutopisteestä muutamassa päivässä. Tilaus on mahdollista tilata Postin Kotijakeluna myös suoraan omalle kotiovelle. 

Toimituskulut DB Schenkerillä ovat 4,90€ ja Postin Postipakettina 7,90€. Toimitus on aina maksuton yli 100 euron tilauksille DB Schenkerillä.

Maksaminen on helppoa ja turvallista kaikkien suomalaisten verkkopankkien kautta, Visa-, Visa Electron-, Business Eurocard- ja Mastercard-korteilla. Maksun voi suorittaa myös Walley lasku- ja osamaksupalvelun sekä MobilePay maksusovelluksen kautta.


Yritys- ja oppilaitosasiakkaat

Ompeletko tuotteita y-tunnuksella myyntiin tai toimit opettajana koulussa tai muussa oppilaitoksessa ja haluaisit tuotteita yritysalennuksin tai verkkolaskulla? Lue lisää yrityshinnoistamme täältä.

Maksu- ja toimitustavat

Suosittelemme

Näitä tuotteita ostetaan eniten.

Tulevia tapahtumia & Messuja

Osallistumme lukuisille messuille ja nettimessuille ympäri vuoden. Myös myymälässämme järjestetään erilaisia tapahtumia, kuten Myymälän pikkujoulut ja suosittu Kässäkirppis. 

Myymälässämme vierailee myös erilaisia ryhmiä, kuten koululaisia, oppilaitoksia ja käsityökerhoja. Otamme mielellämme vastaan erilaisia ryhmiä ja järjestämme toiveen mukaan ohjelmaa tai opetusta. 


Tulevat tapahtumat ja messut:

Neulekahvila, Kimmin myymälä syyskuusta 2024 alkaen

Seinäjoen Käsityömessut pe-la 4.-6.10.2024

Oulun Kädentaitomessut pe-la 12.-13.10.2024

Suomen Kädentaidot, Tampere pe-su 15.-17.11.2024


Laaja valikoima yksivärisiä kankaita

Valikoimasta löytyy jo yli 400 yksiväristä kangasta: Trikoo, joustocollege, harjattu joustocollege, merinovilla, vohvelikangas, tencel -kankaat, viskoosikankaat ja double gauze -harsokankaat. Meiltä on toki saatavissa myös yksivärisenä muun muassa resorit, lycrat, softshell-kankaita ja pehmoisia tyllejä.

Suosituimpana yksiväristen sarjana on ehdottomasti pehmoinen ja joustava trikoolaatumme, jota on saatavissa jo yli kuudessakymmenessä värisävyssä. Puuvilla-elastaanitrikoon kanssa samalla värikoodilla on yhteensopivat resorit, joustocollege ja harjattu joustocollege. Kestävä ja laadukas yksivärinen trikoo on loistava valinta esimerkiksi legginsseihin, lastenvaatteisiin tai yhdistettäväksi kuviollisiin trikookankaisiimme.

Valikoimassamme on myös muita kankaita vaatetukseen, kuten neulekankaita, elastaanitonta puuvillatrikoota, bambutrikoota ja bambujoustocollegea. Pukeutuskankaiden lisäksi meillä on myös vaihtuva valikoima pellavaa, pestyä puuvillaa sekä tilkkutyökankaita.

Täydennämme valikoimaamme jatkuvasti asiakkaidemme toiveesta, joten kerrothan meille, mikäli haluaisit jonkin tuotteen tai tuotemerkin valikoimaamme. 

Tutustu suosittuihin yksivärisiin trikookankaisiin. 

Kaikki suosituimmat merkit yhdestä paikasta

Jokainen valikoimamme merkki ja kangaslaatu on valittu tarkasti. Pääosassa ovat joustavat trikookankaat ja joustocolleget. Suosimme kotimaisten ja Pohjoismaisten suunnittelijoiden ja merkkien kankaita. Meillä on myynnissä oman tuotantomme lisäksi muun muassa seuraavat merkit: Hellin, Mainelakeus, Mieli Design, Kaverini Sella, Utuliini, Muumikankaat ja Pipsa Possu -kankaat. Myymälässämme on lisäksi laaja valikoima kotimaisen PaaPiin trikoita ja joustocollegeita sekä lähes kaikki suositun Nuppu Print Companyn luomupuuvillatrikoot. Myymälästämme löydät myös vaihtuvan valikoiman Accidental Ideas -kankaita sekä LillaLumin trikoita, joustocollegeita ja verkkareita.

Kaikki kankaamme tulevat mahdollisimman läheltä, jotta voimme olla varmoja kankaiden turvallisuudesta ja alkuperästä. Pienillä välimatkoilla vähennämme myös ilmastoa kuormittavia päästöjä.

Kankaiden ja ompelutarvikkeiden kohdalla pyrimme mahdollisuuksien mukaan siihen, että tuotteet olisivat tuotettu aina Öko-Tex Standardin mukaisesti, sillä niissä ei ole haitallisia aineita ja tekstiilikemikaaleja. Suosimme luomupuuvillaa aina, kun se on mahdollista.

Tutustu kuviollisiin trikookankaisiin.

Yli 2000 ompelutarviketta

Perus ompelutarvikkeiden eli ompeluneulojen, ompelulankojen ja saksien lisäksi valikoimassamme on laadukkaita ompelukoneneuloja, perus- ja erikoisvetoketjuja, neppareita, tukikankaita, kuminauhoja, pyöröleikkureita ja leikkuualustoja. Suosituimpana ovat ehdottomasti laaja ompelulankavalikoimamme sekä laadukkaat myös teollisuuden käyttämät saumurilankamme.

Ompelutarvikevalikoima koostuu laadukkaista, alan suosituimmista ja ompelijoiden käyttämistä tuotteista. Myymme muun muassa seuraavia ompelutarvikemerkkejä: Prym, Gütermann, Sew Mate, Fiskars, Olfa, Kretzen Solingen, Clover, Organ Needles, Schmetz, Oaki doki, Opry sekä KnitPro.

Meiltä on saatavissa myös kattava valikoima ompelukaavoja koko perheelle. Ompelukaavavalikoimassamme on aina uusimman suomalaisen Ottobre-lehden lisäksi käsityölehtiä, kuten Kotiliesi Käsityö, Suuri Käsityö, Burda, sekä monia muita käsityölehtiä. Valikoimassamme on kaavoja seuraavilta valmistajilta: Jujuna, Sala Desingn, LillaLumi, Nuppu Print Company ja PaaPii.

Katso kaikki ompelutarvikkeet.

Lankakauppa netissä ja neulelangat myymälästä

Valikoimassa on laaja kattaus erilaisia neulelankoja - villalankoja, merinovillalankaa, alpakkalankaa ja sukkalankoja. Myös aina vaihtuvia neulelanka tarjouksia! Neulelankojen valikomaa täydentää erilaiset puuvillalangat, pellavalangat ja erikoislangat, kuten nylonlangat. 

Neulelankaosastoltamme löydät kattavasti seuraavien valmistajien lankoja: Garnstudio Drops, Lopi, Katia, Laines du Nord, Opal, Gedifra, DMC ja Schachenmayr. 

Neulelankojen lisäksi valikoimassamme on laaja valikoima neuletarvikkeita, kuten erilaisia neulepuikkoja, sukkapuikkoja, pyöröpuikkoja ja virkkauskoukkuja. Merkkeinä KnitPro, DMC, Clover, ChiaoGoo, Sheepjes ja Prym. Valikoimaamme kuuluvat myös erilaiset neulekirjat. 

Neulelankavalikoimamme kasvaa jatkuvasti asiakkaidemme toiveista, joten kerrothan meille, mikäli haluaisit jonkin neulelangan, neuletarvikkeen tai tuotemerkin valikoimaamme.

Myymälässä ja verkkokaupassamme on lisäksi pieni valikoima erilaisia kirjontalankoja sekä kirjontatarvikkeita ja -ohjeita. 

Tutustu kaikkiin lankoihin ja neuletarvikkeisiin.

Neulelangat netistä - 

Uutuutena neulelangat ja -tarvikkeet 

Kankaiden karkkikauppa on nyt myös neuletarvike- ja lankakauppa. Neulelankakauppa myymälässä ja netissä. Valikoimamme täydentyi asiakkaidemme toiveesta neulepuikoilla, virkkauskoukuilla ja neulelangoilla. Meiltä löydät muun muassa KnitPro, DMC, Clover, ChiaoGoo, Sheepjes ja Prym metallipuikot, bambupuikot, puupuikot ja pyöröpuikot sekä laajan valikoiman erilaisia neuletarvikkeita. Valikoimastamme saat aina edulliset neulelangat netistä ja myymälästämme Mäntsälästä.

Neulelankoja valikoimassamme on seuraavilta merkeiltä: Katia, Laines du Nord, Gedifra, DMC, Garnstudion Drops Design langat, Sandnes Garn, Istex Lopi -langat kuten Lettlopi, Plötulopi ja Alafosslopi, Opal -sukkalangat sekä Schachenmayr neulelangat. Neulelangoissa on perinteistä sukkalankaa, alpakkalankaa, puuvillaneulelankoja sekä paksuja villalankoja. Suosituimpana ehdottomasti pehmoiset merinolangat neuleisiin. 

Neulelankojen ja -tarvikkeiden valikoimamme kasvaa kovaa vauhtia ja uutuuksia valikoimaamme tulee viikoittain. Kangaskauppamme on siis nyt myös suuri lankakauppa täynnä herkkuja neulojille.

Neulelangat ja -tarvikkeet

Kankaiden ja ompelutarvikkeiden erikoisliike - Neulelankojen kivijalkaliike 

Uusi valoisa myymälämme avattiin Mäntsälään,  4-tien ja Hanko - Porvoo -tien risteykseen helmikuussa 2023. Uudet toimitilamme sijaitsevat loistavien kulkuyhteyksien varrella, naapurikuntinamme Lahti, Orimattila, Porvoo, Sipoo, Järvenpää, Hyvinkää ja Hausjärvi. Meille hurautat autolla tai junalla nopeasti myös ympäri pääkaupunkiseutua, sillä 45minuutin ajomatkan päässä sijaitsevat myös Helsinki, Vantaa, Espoo, Kerava, Sipoo, Nurmijärvi ja Riihimäki. Uudet yli 700m² toimitilat mahdollistavat yhä laajemman tuotevalikoiman niin kankaita, ompelutarvikkeita kuin neulelankoja ja neuletarvikkeita. 

Värikäs ja avara myymälämme on täynnä toinen toistaan kauniimpia vaatetuskankaita, ompelutarvikkeita, muita käsityötarvikkeita sekä naulelankoja - ja tarvikkeita. Myymälästämme on muutamassa vuodessa tullut käsityöharrastajien retkikohde ja voimme luvata, että uudessa myymälässämme tuhansiin tuotteisiin tutustuessa vierähtää helposti tovi jos toinenkin. 

Kimmi kangaskauppa on perustettu ompelijoita ja ompelun harrastajia varten. Rakastamme ompelua ja intohimonamme ovat kauniit kankaat. Tarjoamme laadukkaita tuotteita, asiantuntevaa ja ensiluokkaista palvelua sekä omalta osaltamme pyrimme edistämään antoisaa ompeluharrastusta nykyaikaisena kangaskauppana.

Suurin osa tuotteista on ostettavissa suoraan verkkokaupasta, mutta meillä on myös tuotteita, jotka ovat saatavissa ainoastaan Myymälästämme.

Tervetuloa kivijalkamyymäläämme!

Toimitilat yrityksellemme toteutti Kimmi Invest Oy www.kimmi-invest.fi.

Ota yhteyttä
Kysy, kommentoi tai anna meille palautetta. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.